1

sorumani sitesinde iki gün önce ben ödeme talebinde bulundum e bugün iki gündür inşallah bugün ödemem yatırılır çünkü bundan önce tam 2 ay boyunca ödeme talebi verdim ve ödeme talebini bekledim çok geç ödediler inşallah bundan sonra eöyle geç ödemezler yani ben pazartesi akşamı talepte bulundum bugün 3 gün oluyor normalde de 3 iş günü içinde ödemeleri gerekir yani inşallah bugün yarın ödememi alırım eğer ödememi aldığım zaman zaten soru açarak sitede paylaşacağım ve arkadaşların ödemeleri eskisi gibi gecikmediğini görürler çünkü birçoğu yazar daha ödeme talebinde bulunmamış ve birkaç tanıdık var sitede benim ödeme talep ettiğimi biliyorlar ve benden haber bekliyor hele ödememi çabuk mu yatırıyorlar yoksa geç mi yatırıyorlar ona göre haber bekliyorlar bende inşallah bugün yatırılır da güzel haberi herkese paylaşırım.

0

bende kısa zaman da yapıp çekmeyi planlıyorum. iki güne kadar 25. tl olursa eğer para çekim talebinde bulunacağım. çok ihtiyacım var şimdilik beklemedeyim 25. tl ulaşmak için.

1

ödeme talebi vermeme daha çok var.:)umarım kısa zamanda yapar da biraz kazanç elde ederim.

0

valla ben 29 tl ye merdiven dayadim kazanc olarak ama ha deyince cekmek istemiyorum. ustune biraz daha kazanc yapip oyle cekme planim var. ay sonuna kadar bakalim nr yapabilrcegim. agustosta burada olmayacagim icin temmuz sonuna kadar yapabildigimi yapip oyle cekmek istiyorum. arkadasima, nikahinda takabilmek icin cabaliyorum suan. o yuzfen hemen cekmek istemiyorum. tam olarak bir gram parasi ckkaramasam da 100 lirayi gecince odeme talebinde bulunmak istiyorum ben.