1

degisik tatlar ben aramam da kardeşlerim arar .:)bunu yiyecek, farklı yemek yap deyip dururlar. ben de bazen youtubeden yemek kanallarina bakıyorum. degisik tarifli yemekler görünce yapmaya çalışıyorum. bazen güzel oluyor bazen olmuyor.

0

evet değişik tatlar arıyorum. genelde dünya mutfağından yemekler yapmaya çalışıyorum. ama kimisinde malzeme sıkıntısı çıkıyor başarısız oluyorum. kimisinde ise gayet başarılı oluyorum, deneyince hoşuma gitmiyor. türk yemekleri içerisinde de henüz tatmadığım şeyler var. mesela en son fellah köftesini deneyimlemiştim. sonra kendi kendime bu şahane tadı nasıl daha önce tatmadığıma şaşırmıştım. mutlaka deneyin. özellikle sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos yemeği harika yapıyor.

0

değişik tatlar aramıyorum hayır. ama yapmaya çalıştım. bazı insanlar mesela diyor bak bununla bunu denedin mi diye dedim hayır. o şekilde bazı şeyleri deniyorum. hoşuma giderse yemeye devam ederim, ediyorum da. ama mesela bir keresinde öyle bir şey denemiştim. bir acı bir tatlıyı karıştırdım ekmeğe sürdüm nefis olmuştu. sonra bağımlısı oldum ve baya yemiştim ondan. eğer yine böyle şeyler bulursam yapar yerim..