0

hayır kapamam facebooka instagrama whatsaba girip zaman geçirmek amaclı telefonumu kapamam lazım olur ayrıca bana

0

hayır en başda herkezin bir yakını vardır sizi arayacaktır merak edecektir

0

kapatmam çünkü telefondan müzik dinliyorum

0

ben şehirler arası yolculuklarda telefonumu kapatmam zaman geçmiyor yolda uğracak başka bişey olmuyor bu yüzden teli kapatmıyorum ama flaşa film indirmiş olursam ozaman belki kapatabilirim önümdeki tabletten film izliyerek daha hızlı bir yolculuk yaparım sizede tavsiye ederim.

0

genelde kapatmam hatta tam aksine daha fazla görüşürüm yolcu iken çünki daha boş olurum. kulaklık takarak kısık sesle konuşurum.ayrica sadece konuşmak değil müzik dinlemek içinde kullanırım telefonu.cogu zaman seyahat şirketlerinin interneti çekmeyince ben de video izlemek ya da film izlemek için telefonu kullanırım.bu sebeplerle açık tutarım telefonu yolculuklarda.

0

şehirlerarası otobüs yolculuğunda telefonumu kapatmam sonuçta uzun mesafeli bir yol bir şey başıma gelebilir. molalarda telefonla konuşurum yanımdakini veya bir başkasını rahatsız etmeyi sevmem. telefonumdan mesaj yazıp müzik dinliyorum. eğer yorgun değilsem kitap okurum. kimse telefonunu kapatmak zorunda değil böyle bir şart da yok sadece bir başkasını rahatsız etmemek gerekiyor. bu sadece telefon içinde geçerli değil, kimisi çok aşırı bağırarak konuşuyor ya da telefonda sürekli konuşuyor. bu ve bunun gibi durumlar otobüs yolculuğundaki sorunlardandır.

0

güzel şarkılar eşliğinde yolculuk yapmak harika birşey. tabi telefonumuz ile başkasını rahatsız etmemek gerekiyor. kulaklığımızı kullanmalı,ses seviyesine dikkat edilmeli;başkalarını rahatsız etmemeliyiz.

0

özellikle şehirlerarası yolculuğa çıktığımız zaman; hem sevdiklerim merak ettiklerimden hem de ben onlarla irtibat halinde olmak istediğimden telefonumu kapatmıyorum.ayrıca şehirler arası yolculukta cep telefonu kapatmak gibi yolculuğu etkileyen olumsuz bir durum bulunmuyor.bunu yerine yolculuk boyunca telefonu sessizde bulundurmak diğer yolcuları rahatsız etmemek adına sosyal bir geçerliliğe sahip bir kural. tabii son olarakta artık pek rastlamasam da,şehirler arası yolculukta özellikle diğer insanları rahatsız etmemek için telefon ile konuşurken alçak bir ses tonu kullanmak önemli.

0

telefonumu yolculuklarda kapatma gereği duymuyorum. böyle bir kural da yok ne güzel ki. he elinde sürekli telefonu ile bık bık oynayan tiplerden değilim, pek de haz etmem öyle tiplerden. ama neden kapatayım ki?

0

kapatmam ama uçak moduna alırım, çünkü yolculuk sırasında müzik dinlemek benim için önemlidir.

0

ben kapatmıyorum. çünkü gerek yok. ama eskiden sanki bir ara böyle bir zorunluluk vardı ve ben yine gizli gizli oyun oynuyordum telefondan.

0

şehirlerarası yolculuk genelde pek yapmıyorum ama yani kapatmam genelde ben telefonumu hiçbir zaman zorunlu olmadıktan sonra kapatmam o yüzden açık durur yani

0

kapatmak zorunlu değil ama ben kapatmaiyorum