0

o değişiyor arkdaşım olsada yinede sevmem veyada yatılıya kalmam ailem ile birlikde yakınım veyada başka şehirde halam teyze evinde kalmakdan hiç sorunun duymam

0

ne kadar yakınımda olsa kendi evimden başka bir evde rahat edemiyorum

0

çok mecbur kalmadıkdan sonra kimsenin evinde yatılı olarak kalmam ama mecburi olarak kaldığım zaman gerçekten yatabilir çok huzursuz bir şekilde girerim uyuyamam yani uyku tutmaz ve kaç gün kalırsam kalayım uykusuz bir şekilde geri eve dönerim o derece uyuyamam ben çok rahatsız olurum lavaboya giderken rahatsız oluyorum otururken rahatsız olurum yani her şekilde yatılı misafir gitmeyi tercih etme mecbur kalmadım sürece asla gitmem

0

kendi evim haricinde bir yerde kalmak beni çok huzursuz eder. hiç sevmiyorum başka yerlerde kalmayı. en rahat herkesin kendi evi bence. bende herkes rahat edebilir ama ben hiçbir yerde rahat edemiyorum.

0

eğer tanımadığım biri ise yani mecburi koşullarla kaldıysam biraz çekingen olurum. ama tanıdığım biri ise o zaman rahat hareket ederim. ama yine de evin kurallarına uyarım. çok samimi olduğum arkadaşlarımın evinde kaldığım oldu ama mümkün mertebe ev ahalisi yokken o zaman daha rahat oluyor insan.

1

yani başkasının evinde kalmamaya özen gösteririm .çünkü sigara kullaniyorum. rahat edemem. uyumam sabaha kadar.

1

başkasının evinde kaldığımda bana çok yabancı gelir, yadırgarım. ısınmam zaman alır, tuvaletine girmekte zorluk çekerim. sıkılır ve daralırım. susasam, su içmek için mutfağına giremem.

0

başka birinin evinde rahat etmem açıkçası sonuçta benim evim değil. o evde istediğim gibi hareket edemem, iş göremem veya kalkıp bir laf edemem. eğer ki mecburen kalmışsam oradakiler benden rahatsız olabilir, beni istemiyor olabilir. ben kendi evimden başka evde kalmak istemem. ailemin evinde kalırım ama o da bir yere kadar belli bir süre sonra insan kendi düzenini özlüyor.