0

sorumaninin gerçekten birçok eksiği var. bunların başında son zamanlarda siteyi resmen boşlamışlar ne bir yenilik ne bir şey. aylarca para yatırmadılar ne bir açıklama geldi ne bir şey. sadece para yatacak dendi o da bir hafta sonra. mesajlara çok geç cevap veriliyor, sorumani üyeleriyle yeteri kadar ilgilenmiyorlar. bu durum gerçekten insanı sinir ediyor. sorumanide uzun zamandır hiçbir yarışma olmuyor artık site iyice boşladı kendini. arada bir iki kat kazanç geliyordu artık o bile gelmiyor. sorumaninin mesaj silme butonu da yok. bu durumda hiç hoş değil. bence siteyle biraz ilgilenmeleri gerekiyor. eskiden arada bir ilgileniyorlardı şimdi iyice boş vermişler. güven sarsıyor umarım bu defa ki ödemelerde de bir sıkıntı çıkmaz. sorumaninin uygulaması da gelse daha güzel olur bence. uygulamada daha hızlı kazanılır hemen el altından girer bakarız. umarım sorumani biran önce bir düzenleme yapar.

2

sorumani sitesinin bir değil birçok eksikleri vardır öncelikle sorumani sitesi hiçbir şekilde ne yenilikler yapılıyor ne de yazarlarla ilgileniyor yani bu da onların eksiklerinden biri çünkü sorumani sitesi gördüğüm kadarıyla sevilen bir sitede ama o kadar sevildiğini rağmen yazarlara pek önem vermediğini sanıyorum çünkü biz 2 ay boyunca burada ödeme bekledik ve mesaj attık soru açtık hiçbir şekilde bize cevap veremedik 2 ay sonunda sadece kısa bir paylaşımda ödemeler yatırılacak diye yayın yaptılar öncelikle yazarlarla ilgilensin arada bir sitede görünsün ler site hakkında sorduğumuz sorulara cevap versinler mesajlarınıza cevap versinler sitede bir takım yarışmalar yapılsın mesaj bölümünde attığımız mesajlar hepsi üst üste duruyor bu da haliyl'e bizi rahatsız ediyor öncelikle o mesajların silinmesi için bir özellik getirirsin bir de site hakkında açtığımız soruları ve sitede gördüğümüz eksikleri dikkate alsınlar bundan başka onlardan istediğimiz bir şey yok bir de ödemeleri vaktinde yatırısınlar ödeme hakkında attığımız mesajlara en azından bir cevap versinler. bak bugün hemen ödeme talep ettiğim akşamı saymazsak bugün 4 gün oluyor ödemem inceleme bölümünde bekliyor yani daha incelemeye alınmamış ödemeleri orada belirttiği gibi vaktinde yapsınlar ve sitede birçok eksik var ve o eksikleri gidersinler.

2

öncelikle üyeleri de ilgilendiren bir sorun olduğunda bir açıklama yapılmaması. meela ödemelerin yapılmadığı dönem''biraz geç yatıracağız, google'dan ödeme alamadık'' gibi bir açıklama olması gerekirsi açıkçası. hani sadece siteyi ilgilendiren bir konu değil. kaç üye var ve bu açıklamaların olmaması, üyelerin aklına "acaba kaçtılar mı?, ödeme yapılmadan kapanır mı?" gibi sorular gelir benim aklıma gelmedi de değil yani. hani bizi de ilgilendiren konularda açıklama yapılmaması site için bir eksiklik. ayrıca başka bir eksiklik ise site daha düzgün hale getirilmiyor. yani moderatörler alınıp kendi üstlerindeki yoğunluğu kaldırabilirler. moderatörlere şu harf basımcıları takip etme işi verilebilir veya bir üye soru soracağı xaman direk mooderasyonda olan kişiyle muhatap olur... yani yönetimdeki arkadaşlara ödemeleri yapmak ve sitenin alt yapısını geliştirmek kalır sadece. kendi üstlerindeki fazlalığı kaldırırlar en azından. ve ayrıca site içi düzenlemeleri yapmaları gerekir. en başta mesaj bölümüyle ilgili.