1
0

sinemaya giderim. eskiden daha sık giderdim. şimdilerde pek gitmiyorum. hem pek zamanım yok hem de sorumluluklarım arttı diyelim. ilgilenmem gereken insanlar, sorumluluğumda olan işler varken fırsat bulamıyorum.

0

her hafta sonu sinemaya giderim diye idare edemem fakat fırsat buldukça özellikle ilgi alanıma hitap eden filmleri sinemada izlemeye çalışıyorum .sırf yüksek bütçeli diye her filme gitmem. gideceğim filmi beğendiğim film türüne uygun olması, oyuncu kadrosunun kaliteli olmasın ve senaryosunun da gayet ilgi çekici olması önemli kriterlerimdendir. açıkçası sırf gündemde olup popüler olduğu için bu kategoride yapılmış filmlere gitmek yerine, gerçekten emek verilmiş ve harcayacağım zamana ve paraya değecek filme gitmek benim için önemli. o yüzden de sinemaya sadece yerli filmler için değil kaliteli yabancı filmler içinde mümkün olduğunca giderim. bu bahane ile de ülkemiz sinema sektörünün son yıllarda ciddi ilerleme kaydettiğini söylemeden geçemeyeceğim. açıkçası romantik-komedi drama türünün haricinde de özellikle tarihi ve aksiyon türünde ciddi kalite artışı var.

0

eskiden çok giderdim ama evlendiğimden beri gitmedim hiç. özledim sinemayı.

0

evet yılda en az bir kez özellikle çok sevdiğim ne ilgi duyduğum türk sinemasına ait komedi filmleri çıkarsa muhakkak sinemada izlemeyi severim ve giderim

0

çok sık olmasa da gitmeye çalışıyorum sinemaya...

0

film izlemeyi çok seviyorum ve sinemaya çok sık gitmeye çalışıyorum öğrenci olduğum için kampanyaları ve halk günlerini takip ediyorum. böylelikle daha çok filme gitmeye imkan buluyorum özellikle vodafone freezone ile pazartesi ve perşembe günleri bir bilet alımına bir bilet hediyeydi bunu ayda bir kere kullanabiliyordun ve biz arkadaşlarımız ile hep bu kampanyayı kullanıyorduk böylelikle bilet fiyatı yarıya düşmüş oluyordu. sonra bu kampanyayı sadece perşembe günü için yaptılar bunun için bile üzülmüştük sonra kısa bir süre önce de kampanyayı kaldırdılar. artık sadece halk günlerini takip ederek gidiyoruz sinemaya.

1

sinemaya hiç gitmek kısmet olmadi. umarım bir sevdiğim biriyle güzel bir film izlemeye giderim.

0

hayır sebebi diye sorarsanız sinemaya en çok arkdaşlarla giderm o da konuşmakla geçdiği için evde telefonda açıp izledikde daha zevkli oluyor

0

güzel bir türk filmi olursa giderim onun dışında evde izlemeyi tercih ediyorum daha konforlu