0

1250 soru. 1250 yi 0.02 ile carptiginda 25 tl yapar. sorular 0.02 tl ys. yani 2 kurus. ama cevap verdigin zaman daha az soruya cevap vererek daha cabuk 25 tl limite ulasabilirsin. yani ben bu zamana kadar kazandigim parayi verdigim cevaplarla kazandim. yani bir soru soran kisiye nazaran daha fazla para kazanabiliyorum buradan. yani daha cok yorum yapabilrcrgim, uzatabilrcegim sorulara cevap yazmayi tercih ediyorum.

0

neredeyse bin soru değil, tam tamına 1250 soru sorman gerekiyor 25 tl limite ulaşabilmen için. ama cevaplarla bunu baya bir aşağı çekerin... 400 cevap yazsan ve hepsi 20 kuruş uzunluğunda olsa (zira o 20 kuruş yapabilmem için 20 satır yazı yazmam gerekiyor) 16 tl yi yapmış oluyorsun...

0

soru sormak çok para getirmese de bazen verdiğimiz cevaplar çok para getiriyor. ama bunu yapmak azim ister.

0

çok çaba sarfetmemiz gerekiyor açıkçası.

0

ve ben 5 gün içerisinde 25 tl yaptım 29 ekim akşamı ödeme talebinde bulundum. salı günü yani ertesi gün hesabıma yattı. ve hesabıma yattıktan sonra yine limite yaklaştım şuan 15 tl kadar yapmış durumdayım kazancımı.

0

sadece soru sorarsan öyle ama sorulara cevaplar versen kısa sürede 25 tl ye ulaşırsın.

0

hayır illa bin soru sormana gerek yok. cevaplarda ne kadar uzun yazarsan o kadar çok kazanç sağlıyorsun. ve altın sorular daha fazla kazanç sağlıyor. uzun cevapları altın sorularda verirsen birde baya yuksek kazanıyorsun. bir cevaptan 60 kuruşa kadar kazandığım oldu benim altın sorularda yazdığım cevaplardan dolayı

0

25 tl sınırını aşmak o kadarda zor diğil benim 2 günümü alıyor azim ve vakit gereken bi sey bu. ve sadece soru sormakla olcak bi iş diğil bu cevaplar da önemlidir.

1

aynen deniz. aşağı yukarı 800 soru ya da cevaplamak gerekiyor. zira altın sorulara verilen cevaplar daha çok kazandırıyor.

0

sadece soru sormak değil,soru cevaplamak da kazandırıyor.