0

saçlarınızı hızlı uzatmak için çok güzel bir tarif biliyorum. bende daha önce denedim ve memnun kaldım saçlarımı kısa sürede anlatacağım bu yöntem ile uzatmıştım. aktardan biraz sinameke otu alıyorsunuz ve bu otu kaynayıncaya kadar karıştırıyorsunuz. sonra içine bir tatlı kaşığı badem yağı döküyorsunuz hint yağıda olabilir farketmiyor daha sonra eczaneden beni ampul alıyorsunuz onun bir tanesini kırıp bu karışımın içine atıyorsunuz. hepsini karıştırıp saçınıza sürüp bir saat kadar bekletiyorsunuz bunu her hafta bir kez veya en fazla hafta da iki kez uygulayabilirsiniz iki ay deneyin aradaki farkı göreceksiniz kendiniz yapmaya devam edeceksiniz benimde daha önce saçlarım çok yıpranmıştı çeşitli yağlar sürdüm bakım yaptım ve saçlarım kendine geldi benimle barıştı aktardan alacağınız çeşitli yağlar da örneğin çam talabendi hint yağı badem yağı bunları da azar azar saçlarınıza sürebilirsiniz yeni yenş saçlar çıkıyor zamanla göreceksiniz. bu karışımları şampuanınıza katabilirsiniz buda fayda sağlar. ama dediğim gibi en çok sinameke otu badem yağı ve bemix ampul karışımı çok faydalı biraz deneyin göreceksiniz farkı kısa sürede ciddi bir uzama gerçekleşecek saçlarınız canlanacak ve parlayacaktır. ayrıca sirke de dökebilirisniz saçlarınıza suyla karıştırıp sirke de saçlarınıza parlaklık canlılık verir.

0

bu konuda söyleyebileceğim tek şey saçın bakımına çok özen göstermeli saça zararlı olan şeylerden uzak durmalı ve tabii ki de temizliğini düzgün bir şekilde yapmalıdır eğer bütün bunlara rağmen saçımız uzamıyorsa bunun sebebi de genetik haritamızda mi kaynaklanıyor olabilir bazı insanların saçını genetik olarak dökülür.

0

her gün güzelce yıkayın durulayın saç kremleri var onlardan kullanabilirsiniz

1

saçın hızlı uzaması için olabildiğince kimyasal boyalardan ve fön, düzlestirici gibi ürünlerden uzak durulmalıdır. e vitamini ampul kullanarak ve saçları biraz kestirerek saçın hızlı uzaması sağlanabilir.

0

bu sarin için kretain saç bakın serisinide kullanabilirsiniz. bakımlı ve güzel saçlara sahip olabilirsiniz .

0

sağlıklı ve uzun sac için bakim şart.zaten.vucuttaki en çok vitamin saca gidiyo saçlarınızın koparak dökülmemesi için, kepeğe karşı koymak için,koparak kırılarak dökülmemesi için sağlıklı bir şekilde uzaması için sarımsaklı şampuanlar tercih edebilirsiniz . ben kullandım çok memnun kaldık. sağlıklı ve uzun saçlar elde etme şansına sahipsiniz. tabiki yeme ve içmede önemli bunu etkileyen yiyecekleri araştırıp tüketebilirsiniz. sonuc alacağınızdan eminim .benim kardeşimde de bu surunu yaşadı ve bu şekilde güzel sonuçlar aldı. hemen bir seferde sonuç almayı beklemeyin. düzenli kullanım ve birazda sabır etmek lazım. sabrın sonu selamettir diyen boşa denemiş degilmi.