0

herkes zor demiş ancak bence kolay.sorulara uzun cevap verdiğinizde cidden para artışı oluyor. mantıklı ve anlamlı uzun cümleler kurduğumuzda paranız daha çabuk birikir ve bir haftada yaklaşık 50 60 ₺ kazanma şansınız olabilir. aslında bu daha da fazla olabilir bu size kalmış bir şey. sizin el hızınıza bağlı.

0

pekte kolay değil malesef vakit öldürüyosun sonuçta sitede fakat öğrenciler için birebir çünkü boş boş sosyal medyada gezceğine soru cevaplar yada soru sorar en azından az bi mebla kazanırsın siteden.

0

bence kolay değil. ancak sorulara uzun ve anlamlı cevaplar verdiğinde bir şeyler kazanabiliyorsun ayrıca baya da vakit harcıyorsun. iki kat kazancın olduğu günlerde daha hızlı kazanıyorsun ama diğer günlerde çok yavaş birikiyor. bir de sadece soru sormaya iki kuruş veriliyor o soruya cevap verilmiş verilmemiş veya orada - ve + butonu var onu oylamak da bir gelir getirmiyor. bence sorunun kalitesi, uzunluğu ve cevap verilen sayıya göre de gelir sağlansa güzel olur. bunlardan hariç uzun cevaplar vereceğim diye konu dışına çıkmak yanlış ama detay bilgi doğru bence çünkü detaylı bilgi vermek o konu hakkında geniş bilgilere sahip olmak demek. ben bu siteyi çok seviyorum ve burada vakit harcayınca gerçekten de kazanıyorsun ama kolay değil, emek vererek kazanıyorsun.

1

valla sorumani sitesinde para kazanmak o kadar kolay degil bana göre. tabi site güvenilir ve kaliteli ona diyecek bir sözüm yok.en azından şu işsizlik te zor olsa da bize sunulmuş güzel bir fırsat.

0

kişilere bağlı çünkü ben mesala gün de 1 saat harcıyorum ama en fazla gün de 2 tl kazancın oluyor ama ben ne kadar uğraşma zor kazanıyorum.

0

ben henüz siteye yeni üye oldum sayılır. ama bahsettiğin kadar kolay olduğunu düşünmüyorum sitenin formatı çok güzel düşüncelerini paylaştığında hesabına para eklenmesi de çok hoş fakat illa ki öyle çok iyi meblalar yüklenmiyor baya bir emek vermek vakit ayırmak lazım diye düşünüyorum..

0

burada kazanmak. kolay mi... kolay olsa burada herkes zengin olmustu. :) bu kadsr kolay olsaydı bu kadar kisi bu kadar ugrasmaz bu sitede. herkes biraz daha fazla kazanayım diye resmen cirpiniyor burada. hele benim gibi işi gucu olmayan kisiler.

0

kolay olduğunu düşünmüyorum ama çokta zor değil gül olan bir şey kolay olmaz zaten hiç bir zaman.

0

bir cevabına bakayım dedim. patlamış mısırın en iyi nasıl yapılacağına dair bir sorya cevep yazmışsın. upuzuun bir cevap... üşenmedim okudum ama bir kez bile patlamış mısır konusuna girmemişsin. garip bir yqklaşımın var. kurallara uygun olduğunu sanmıyorum o cevabın. umarım yönetim sorun yapmaz.

0

1.seviyede mi harçlığını çıkardın :) kolay gelsin 7 soruyla yaptıysan helal olsun.

0

daha çok fırın ekmek yiyip soru sor ya da cevapla bakalım. hadi kolay gelsin size.

0

daha onbeş soruyla ne para çıkarabilirsinki. en az bin soru sorman yada cevaplaman gerekiyor.

0

ekmeğimi taştan çıkarıyorum der gibi. kolay gelsin bakalım.

0

çok kolay hemde. ben 5 günde 25 tl ye ulaşıp ödeme talebinde bulundum 29 ekimde. 30 ekimde de hesabıma yattı. yani geçen salı işte :)

0

o zaman sen iyi ilerliyorsun demektir ben üç gündür uğraşıyorum bir günlük harçlık için.

0

senin yaptığın gibi sorulara alakasız uzun cevap verirsen kolay

0

kolsy oldugunu düşünmüyorum ama çokta zor diğil güzel olan hiç bir şey kolay olmaz zaten.