1

sorumani sitesi yine ödemeleri geciktirdi?

sorumani sitesi neden ödemeleri geciktiriyorsunuz 3 iş günü içinde yatırılacak diye bundan önceki ödemeyi 2,5 ay bekledik şimdi belki düzelmiştir diye yine siteye girdik yine emek harcadık paramız hafta bitti yatırılmadı site reklamdan geçmiyor sanırım burada birçok geliriniz oluyor yani 30 tl'yi ödemeyecek kadar herhalde zor durumda değilsiniz?

5 cevap
1

bu yeni bir üye olarak önüme gelen benzer ikinci soru oldu ve bu durum beni kuşkulandırdı. süreklilik umarım arz etmiyor idir çünkü tüm cevaplardan ve reklamlardan illa ki birileri komisyon alıyor, emek sömürüsü olmasını kimse için istemem.

0

sorumani sitesi diğerinde eve geç yatırdı lakin ben site ilk kurulduğu zamandan beri buradayım nerdeyse ve ilk defa böyle bir sorun ortaya çıkmıştı. sorun geç de olsa çözüldü. sonuçta bir sürü üye var hepimizde kazancımızın artmasını ve sorumaninin bu kazancı ödemesini bekliyoruz. sadece bir kişi talepte bulunmuyor birçok kişi bulunuyor. bir de işlemi biten ödemeler üç iş günü içerisinde yatıyor. bu verdiğimiz cevaplar sorumani tarafından inceleniyor. inşallah bir daha sorun yaşamayız.

1

bilmiyorum böyle bir durum gerçek mi.ben daha yeni üye oldum ama böyle bir durum varsa çok zor olur sonuçta emek harcanıyor bir sürü soru yanitliyosun.

1

evet sormanı sitesi yine bizi hayal kırıklığına uğrattı çünkü ben pazar günü ödeme talebinde bulundum ve bu hafta içinde ödenmedi son ödemelerden sonra siteye bayağı aktiflik oldu ve bundan dolayı sitenin kazancı arttığını düşünüyorum ve neden ödemeleri o kadar geç yaptığına pek anlam veremedim. inşallah önümüzdeki hafta yatırır da en azından biz de rahat bir nefes alırız gece gündüz demeden gözümüz ekranlar ve parmaklarımız klavyede gerçekten çok yoruluyoruz hep bu parayı kendi hakkımız ve gücümüze kazanıyoruz yani bu kadar geç ödemeleri ben pek fazla doğru bulmuyorum. en azından bir gün belirlensin bir süre belirlensin ona göre biz de ödeme talebi oluşturalım biz ödeme talebi ne ulaştığımız an ödeme talebinde bulununuz ama maalesef geç yatırlıyor hiç olmazsa mesela pazar günü ödeme talep et desinler hafta içinde cumaya kadar ödenir dese yine de biz anlayışla karşılarız ama maalesef sorumani sitesinde hiçbir şekilde bize cevap vermiyor yine.

1

inşallah kimseyi mağdur etmezler herkezin ödemelerini zamanında yaparlar ben sadece 30 tl diyip geçme ödeme talep eden sadece sen değilsin sonuçta bir çok kişi ödeme talebi ediyor sorumani sitesine de toplu bir şekilde miktar ödeme sağlıyor kesinlikle ama illaki geçte olsa paralar yatıyor o yüzden pek bir hani kafa karıştırmamak gerekiyor diye düşünüyorum yapan arkadaşlarımız var biz yapıyoruz hani ne de olsa biraz kazancımız olsun diye uğraşıyoruz yani illaki sorumanı listesi ödeme yapacak diye umuyoruz yani inşallah emeklerimiz boşa gitmez sizinde inşallah bir an önce ödemeleriniz yatar diyorum