1

ben dışardan yemeyi daha çok tercih ediyorum ucuz yerlerden ziyade düzgün, steril ve güzel yerlerde yenilen yemekler aynı zamanda farklı tatlar tatmamıza da olanak sağlayabilir.

1

ev yemekleri daha çok tercih ediyorum ama restorantlarda yemekler güzel oluyor şimdi hakkını öldürmemek gerekiyor bazı yerler ya gerçekten de mükemmel derecede yemekler hazırlayabiliyorlarm rahatlık açısından evin rahatlığını evde yemenin rahatlığını hiçbir şey vermez diye düşünüyorum

1

tabiki ev yemekleri.kendimizin yaptığı annelerimizin yaptığı yemekler her zaman daha sağlıklı.restorantlarda çok zorda kalmadıkça yeyip icmiyorum.ne derece hijyen var ve ne yedigimizi bilmiyoruz birçok yerde.bu yüzden ev yemekleri vazgeçilmezim.

1

ev yemekleri tercihimdir. ancak ev yemeklerini ya kendi evimde eşimin yaptığı yemeklerden yerim, ya da ev yemekleri yapan lokantanın gerek aşçılarını ve gerek mutfaklarını iyi bilmem gerekir ki oradan yiyeyim. ev yemekleri yapan lokantanın aşçısı mutlaka ev hanımlarından olmalıdır, erkek olmamalıdır, kend evinde yemek yapıyormuş gibi özen göstermelidir ve hijyenik olmalıdır.

0

ev yemeklerinin yerini ne tutabilir ki bir yeré gidip çoğunlukla lezzeti de oturmadı ise verdiğim paraya hep cok uzulmuşumdür. evimde o paraya neler neler yapar hem de daha sağlıklı yerim