1

soruların altına ne zaman saçma cevaplar vermeyi bırakacaksınız acaba?

bazı arkadaşların oradan buradan bir kelime alıp cevap yazması sinir bozucu. bu şekilde kazanç elde ettiğinizi sanıyorsunuz elbet incelemeye alınacak yani. çoğu sorunun altında bu cevapları görmekten bıktım.

6 cevap
0

saçma cevap verenlere niye şaşırıyorsunuz ki sonuçta çoğu kişinin hedefi para kaznmak. kalite değil.

1

hiçbir zaman bırakmayacaklar bunu yapmayı. çünkü bunlar biter diğerleri başlar. onlar biter başkaları başlar. illa daha da yapanı çıkacaktır. çıkıyor da. o yüzden onları sorumani ekibinin görüp müdahale etmesi gerekiyor.

1

aslında çok fazla takmamak lazım sonuç olarak incelenirse paraları verilmeyecek bir süre sonra nesilleri tükenecektir.

3

aslında onlar kendini çok akıllı sanıyorlar o gün yeni bir tane üye vardı sorularını altına saçma sapan cevaplar ve tek kelimeden oluşan binlerce satır sorularımın altına yazmış ve ben onu uyarmak için mesaj attım neden saçma cevap yazıyorsun diye hesabın kapanacak bana dedi ispiyoncu melek:):)sen hiç merak etme ben kaç ödeme almışım böyle halbuki hesabına girdim ki daha bir seviyededir yani yeni başlamıştı dedi ki ben robot indirmişim ve ayarlıyorum basıyorum kendi kendine yazılıyor bir de dedi sen kendi işine bak onu isim olarak hem soruda paylaştım hem de sorumani sayfasına şikayet ettim bir iki gün sonra hesabına baktığımda hesabı başlamıştı hiç merak etme kardeşim bu saçma sapan cevapları veren sorumani sitesi farkına varır varmaz hesaplarını kapatıyorlar istediği kadar böyle saçma cevaplar versin yani sinir bozuyorlar bize de yazıktır biz burada emek sarf ederek kazanıyoruz onlar sadece bir kelimeye basarak binlerce kelime öğretiyorlar hem de soru ile alakasız yani elinde sonunda hesapları kapanacak.

2

kendilerini akilli zannediyorlar arkadasim... yani burada bu kadar duzgun cevap yazan insanlar salak, bir kendileri akilli. yani zaten oyle odeme alabilseydik basta biz yapardik bunu... kendilerine kalmazdi degil mi? ama iste kendilerini uyanik sanan aslinda zavalli olan bu insanlar hak yemeye bayilir. odeme talebi verdikten sonra banlanirsa, "paramı vermediler, parami vermediler." diye sizlanirlar, site kotu derler. gerci son zamanlarda da sprumani yonetimi siteyle hic ilgilenmiyor desem yeri diyebilirim. hic bakmiyorlar siteye.

1

sorumanide o kadar çok rastlar oldum ki bu duruma artık bir dursalar keşke. soruların altına oradan buradan bir kelime ekleyerek cevap vererek ne yapmaya çalışıyorsunuz. bir siz mi akıllısınız yani allah aşkına. biz burada hakkımızla cevap verip kazanç sağlayalım siz orada uydurma kelime ve paragraflarla kazanç mı sağlayacaksınız yani. sorumani ödeme yaparken inceliyor yani. gerçekten en güzel soruların altında bile o sinir bozucu paragrafları gördükçe ya sabır diyorum.