1

filmlerdeki sevdiğim birçok oyuncu vardır hatta bir çoğunun gerçek ismini bilmiyorum sadece rol aldığı bölümlerin ismini söyleyeyim mesela beni affet dizisinde feride karakterinde oynayan cüneyt kemal bahar kader sevgi ferman bu dizinin en sevdiğim oyuncuları bunlardır özellikle kemal ve bahar böyle haftalık dizilerde de beğendim ve sevdiğim oyuncular var arış arduç kenan imirzalıoğlu hüsnü çoban rıza baba metin tekin zeliha eski türk filmlerdeki türkan şoray kadir inanır fatma girik kemal sunal tarık akan cüneyt arkın yani beğendim ve sevdiğim birçok oyuncu var bir çoğunu ismini sadece dizilerden biliyorum birçoğunun gerçek ismi ama sayısal gerçekten burada yazılacak yer kalmayacak.

0

filmlerdeki en sevdiğim oyuncu isim olarak çok iyi bilmiyorum ama genelde böyle korkunç karakterleri seviyorum. mesela yüzüklerin efendisi filmindeki orkları kimler canlandırıyorsa onları seviyorum. sauron'un ağzını kim canlandırıyorsa yine aynı şekilde. kont drakula karakterini canlandıran ya da kötü vampirleri canlandıran karakterleri seviyorum.

1

suanki beğendiğim oyuncular, ezgi mola, kenan imirzalioglu, necati şaşmaz. türk sinemasından ise kemal sunal, şener şen, türkan şoray, kadir inanır vs.yabanci aktörlerden ise brad pitt ' i çok beğenirim. yani oyunculuğu çok iyi bir aktör.