0

telefon flaşı ile tabiki ama şarjım olmadığı zaman mum felan

0

ben elektrik kesildiginde etrafı hep mum yada fenerle aydınlatırım. daha iyi aydinlatiyor cunku.bazende telefonumun fenerini yakarim.cok işe yaramasada biraz iş goruyor.

0

eskiden sadece evlerde elektril kesildiği için fıldır fıldır mum arardık. şimdi öyle değil. evde artık her şey var. hatta eskiden gaz lambamız bile vardı çocuk iken ben. telefonun ışığı, fener, mum, filan var şimdilerde. bir de kızkardeşimin fosforlu kıyafetleri var. onlar da baya parlıyor karanlıkta. kısacası teknoloji geliştiği içen her şeyin bir alternatifi var.

0

elektrik kesildiğinde mum kullanıyoruz. ama ben bazen onu bulamadığımda telefonumun ışığını açıyorum.

1

akşamları elektrik kesildiğinde eskiden mum yakıyorduk etrafı aydınlatıyoruz ama şimdi şarjlı elektrikler var onlarla etrafı aydınlatıyordu birkaç yıl onu kullandık bu kırıldıktan sonra şimdi elektrik gittiğinde telefon ışığını açıyoruz öyle oturuyoruz yani bazen onu yapıyor duruma göre değişiyor.

0

elektrik kesildiğinde genelde etrafı aydınlatmam çünkü karanlığı zaten seviyorum , illa aydınlatmak gerekirse telefonu kullanırız tabiki ama şimdi elektrik gitti şarj biterse ne olacak riskli bence . powerbank varsa ve doluysa o zaman tabiki rahatça aydınlatabiliriz . ama powerbank olmayanlar ne yapsınnn karanlıkta otursun ayıp be