0

allah kerim girermiyim bilmiyrum ama belki girer yazarim fikirlerimi soylemek hosuma gidiyordu

0

benim paraya ihtiyacım olduğu için bu siteye girdim ve bu siteyi çok sevdim evet ne kadar bizi önemsemedi ise hiçbir mesajlarınıza da cevap vermediyse de yine de emeğimizin karşılığını geç de olsa veriyorlardı evet bu da bundan sonra kazan sağlam yazacağız ama yine gönüllü olarak bir müddet devam edeceğim.

0

bende paraya ihtiyacim oldugu icin giriyotdum ama arada girerim sanirim.

0

ben yeni üye olmama ragmen çok sevdim arada girermiiyim bilemiyorum yazdıklarımın küçükte olsa karşılığı olması hoşuma gidiyordu. umarım en yakın zamanda sorunlarını çözerler ve devam ederler , paylaştıkça çoğalır ilkesi ile hareket etmişler çok beğendim tavsiye edemeden işleyişi değiştiriyorlar, başka çözümler üretilebilir bence ama demek ki olmadı kısmet artık bundan sonrası

0

açık söylemek gerekirse buraya ihtiyacım olduğu için ve meraktan dolayı katıldım pişman da olmadım ne olursa olsun kazançlarımızı yatırdılar. ben bundan merak ettiğim bir konu olursa sorarım gerçekten de. ara ara girer bakarım ne bileyim ya burayı baya sevmiştim. zamanımı güzel bir yere harcıyordum. keşke devam etseydi yine de ara ara bakarım belki sonra da bakarım bu durumdan belli de olmaz yani.