0

evet benim üyeliğim ve nekadar kazanırım sorusuna karşılık ödemeleri durduracağını belirten veya kapanan sitelerden listeye bir tane daha ekleyelim..

1

ben daha önce bu sitede üye olmadığım için ve bir siteyi bilmediği için çok sonra kaldırdım ve katıldım kadarıyla haftada 30 tl falan yapıyordum ödemeler yani benim hiçbir zaman 3 iş günü içinde yatırılmadı her ödeme talep ettim hafta yatırılmıyordu diğer hafta yatırılıyor du ama yine de sonuçta yatırıyorlar da şu anda 170 lira para çektim bu siteden şu anda da 40 lira ödeme talebinde bulundum güncel hesabında da dört buçuk lira var artık birkaç tane soru daha cevaplayıp 5 lirayı tamamlayacak ve ödeme talebi mi geri çekip yeniden talepte bulunacağım bununla birlikte 215 tl çekmiş olacak son ödemeyi yapsalar.

0

bugune kadsr 53 tl para cektim ben. bayadir uyeyim ama fazla bir aktifligim yoktu sitede. o yuzden bu kadar az cekebildim.

0

sadece birkez kazancını çektim oda 29tl di düzenli girmiyorum girsem belki daha fazla olurdu burasıda kapanıyormuş artık kazanamıycam

0

kesin ben uye oldum ondandir bende hic kazanamadim nereye uye olsam hep kapaniyor sansiz biriyim galiba

1

bu zamana kadar sorumani sitesinden 300tle 'yi geçkin para kazanmışligim var.site artık para ödemeyecek. bu benim için çok üzücü bir durum. çünkü maddi sıkıntılarım var. burdan en azından yağmasa da damlıyordu. harçlık oluyordu ufak tefek. kısmet buraya kadarmış yapacak bir şey yok artık. başka sitelere bakıcam şimdi.

1

bu güne kadar siteden 628 lira kazandım. biriktirdiğim de 14 lira var. en iyi kazanç sağladığım site burası oldu. kısa zamanda çok iyi kazandım ve gerçekten maddi olarak çok güzel artı sağladı o dönemler de bana. o yüzden sorumaninin yeri ayrıdır bende. umarım daha güzel projeler ile yeniden dönerler.

0

bu zamana kadar 469 tl kusurlu bir para cektim. bu yatacak olan odememde 43 tl kusurlu... 520 lira küsürlü bir miktar olacak bu zamana kadar aldigim parw. balakim eger aksama kadsr biraz daha ugrasabilirsrm odeme talebimi geri cekip yeni odeme talebi olusturabilrim aksama dogru. bir bakarim. olmadi yeni olusturmam..

0

bugüne kadar hiç kazanamadım çünkü çok taze üye idim. benim şansımdan mıdır nedir bilemedim ki ama merak ediyorum kim ne kadar kazanmış