0

çok saçma bir dizi bana göre izleyenlerede başka bir şeey tavsiye ederim bu kadar sapık bir dizi olamaz yani rtük napıyor anlamıyorıum parayı veren düdüğü çalar misali.

1

aşk-ı memnu dizisi aslında büyük ber saçmalık ve ahlaksızlık örneği idi. böyle bir dizinin ya da filmin televizyonlarda defalarca yayınlanması rtük (radyo ve televizyon üst kurulu) denilen ve ne olduğu belli olmayan tamamen görevini yapmaktan aciz insanların dolduğu bir yer olmuş, denetimlerini yapmamaktadırlar ve böyle ahlaksız dizilerin halen yayınlanmasına müsaade etmektedirler. bizim kültürümüze ve inancımıza ters bir bizi film. bu sebeple izleyenlerin psikolojileri bozulabilir. tamamen ahlaki ve kültürel manevi değerlerimizi bozup, yıkmaktadır.

0

hala yayınlanıyor mu evde olsam ben de izlerdim sanırım şöyle baştan sona keyifle izleyemedim. ara ara denk geldikçe güzel olurdu aslında ama gündüz kuşağındadır

0

valla ben bakiyorum... her seferinde de baska baska bolumlerine denk geliyorum. yani izlemediim bolumlerine... cunku pek televizyon izlemem. yani açık olur televizyon ama pek ilgilenmem diyeyim.