0

komedi filmleri daha çok hoşuma gidiyor. çünkü dramı her zaman gerçek hayatımızda da yaşamaktayız. ancak bizlerin gülmeye, eğlenmeye ve neşelenmeye ihtiyacımız var. bu sebeple rahatlamak. stres atmak için komedi filmlerini izlemeyi tercih ediyorum.

0

bana göre dramda çok güzel oluyor ama psikolojimi bozuyor bana göre değiş pek dram dizileri ve filmleri.komedi daha güzel oluyor kafan rahatlıyor gülüyorsun mutlu oluyorsun falan filan :..

0

komedi hatta mümkünse absürt komedi- gülse birsel bu konuda mükemmel, dram dizileri hep aynoı senaryo pişirip pişirip önümüze geliyor çok hoşlanmıyorum o yüzden , bir ağa ve istenmeyen şehirli gelin konsepti benim için asmalı konak ile başladı ve bitti - intikam için başlayıp geröekten aşık olma da ıhlamur altında da başlayıp bitti- genç zengin patron fakir güzel ama aptal kız sonradan çok zeki oluyor bu seri hiç dikkati mi çekmedi, en iyisi komedi

1

yani şöyle söyleyim kardeşim ben daha çok komedi dizisi izlemeye çalışıyorum. dram dizisi de izlediğim oluyor ama psikolojim iyice bozulduğu için:) komedi dizisi izliyorum.