0

arkadaşlar burada iyi kötü günler geçirdik kazan sağladık tabii ki de kazancı bitti diye tamamen burayı terk etmeyeceğiz yine de gönüllü olarak burada devam etmeyi düşünüyorum evet belki eskisi kadar çok aktif olmasam bile yine de en az günde bir iki saat burada geçirmeyi düşünüyorum üst üste olmasa yine ara sıra gidip devam edeceğim kazanç sağlamazsa bile.

0

buraya gelenlerin çoğu harçlıklarını kazanmak için girdiği için hiç kimse kalmayacağını düşünüyorum. tabibi vakit geçirmek için gelirim diyen kişiler varsa saygı göstermek gerekir.

0

hayır devam etmem sanırım bilemiyorum şimdilik.

0

bem girerim sanirim. ama soyle bir girer, bir iki soruya cevap yazar cikarim. cunku brnim adil amacim burada para kazanmakti. cogu kiside olduu gibi. yani o sebeptrn dolayi farkli sitelerde vr uygulamalarda para kazanmak icin devam edecegim. buraya verdigim yogunlugu oralara dagitmayi planliyorum. en azindsn bu issiz halimle birkac birsey yapmaya calisiyorum cunku para kazanmak adina. allahtan ailemle yasiyorum da kira, faturalar, mutfak masraflaeim gibi dertlerim yok. yani o sebepten dolayi bu siteye girisim cok az olacak.

1

yani maddi sıkıntılarımdan dolayi sorumani sitesine devam etmeyi düşünmüyorum açıkcası.maddiyatim iyi olsaydı muhakkak devam ederdim.sonucta bilgi içerikli bir site.