1

kısmet artık ileri de ne olur hep birlikte görücez. ne olursa olsun sorumani sitesi gerçekten çok güvenilir ve güzel bir siteydi. bundan sonra yine devam edicek umarım ileri de kazanç geliri daha güzel olarak geri döner. bizde kaldığımız yerden yeniden devam ederiz.ben aylardır bu sitedeyim. baya özleyecem yani.

0

evet sitenin yöneticilerine sesleniyoruz tabii ki bu güzelim sitenin heba olmasını istemiyoruz de biz buraya alıştık buraya bir aile gibi olduk evet zaman zaman belki birbirimizi eleştirdik ama yine de sorumani sitesi ile bir aile gibiydik gerçekten böyle bitmesi çok kötü oldu illerdeki durumlarda durumu düzeldiği zaman yine aynı şekilde devam etmesini istiyorum inşallah sesimizi duyar. ama bu sistem gibi değil soru ve cevap limiti gelsin ve site beyin bedava moduna girmesin çünkü eğer site beyin bedava moduna girmeseydi site bu kadar zarar edip kapanmasın sitenin ayakta durması için yeniden faaliyete geçmek gerekir ve yenilikler yapmak kazancla beraber devam etmesi gerekir.

1

adamların rakipleri çok olduğu için bu yarışta geride kaldılar bence. bu benim fikrim. sağlam bir geri dönüş yapmalarını umuyorum.