0

yazıyı okudum ödeme talebinin 1 tl düşeceği yazıyor fakat öyle bir şey olmamış hala ödeme talep kısmı aktif değil. 22tl yim yani 25 e çok yakınım ödeme talebi oluşturabilmeyi bekliyordum şimdi böyle olmasına çok üzüldüm gerçekten umarım 22 tl yi alabilirim. çünkü gerçekten burda zaman harcadım herkes zaman harcadı ve vadedilen emeklerinin karşılıklarını alırlar, alırız. ödeme talepleri için 1 ağustos son yazılmış umarım o tarihe kadar talep oluşturma limiti düşer ve hesabımızdaki bakiyeleri alabiliriz. gerçekten böyle olmasına çok üzüldüm inşallah kimse mağdur olmaz. yarın tekrar kontrol edeceğim inşallah talep limiti düşer ve talepte bulunabilirim.

1

ben bu siteye üye olduğumdan beri bu site bir şeyi açıkladığı zaman hiçbir zaman verdiği vakitte yapılmıştır ya bir hafta sonra yapmıştır ya da 2 hafta sonra yapmıştır belki bu kazançlar da öyle olur peki bu hafta 25 alt ödeme limiti inmeyecek ve diğer haftaya kalmış yani artık onların açıklaması gerekir biz de burada onların yalancısıyız.

0

talep eşiğine gelemedim ama kazancım 25tl nin altında şuan umarım onu çekebilirim kimseyi mağdur etmemek için 1tl bile olsa hesaplara yatırılacakmış

0

o konudada hic bilgim yok ama 25 tl nin üzerinde olması gerekio bence

0

kimsenin mağdur edilmeyeceğine ve ödeme taleplerin 1 (bir) tl'ye çekileceğine dair açıklama yapılmış. okursanız orada her şey açık ve net olarak anlatılmış.

0

sorumani sitesi yapılan açıklamaya göre hiçbir üyenin hakkı yenilmeyecek 1 tl olsa dahi ödeyecekler e 1 tl de ödeme talebi olmayacağına göre herhalde sorumani sitesi hesaplara tek tek girip paraları hesaplarına yatıracak tabii ki hesabını ve bilgilerini kayıt eden kişilerin ama yine de duruma göre saat 00 da kazanç bitecekti şu anda da halen kazanç devam ediyor belki vazgeçip yine kazançla devam edebilir diye düşünüyorum.

0

yöneticinin açıklamasına göre saat 00.00’da soru ve cevaplara para ödülü kapatılıp, üyelerin mağdur olmaması için ödeme talep eşiğini 1 tl’ye çekeceklerdi. herhalde gece 12’yi geçince bu olaylar sabaha kaldı. sistemi değiştirip ödemeyi alabileceğiz.