0

ödeme eşiği ne zaman aşağıya çekilecek acaba? ödemeler en geç 26 temmuzda yapilacak diyorlar. detay.

odemeleri 26 temmuz diyorlar ama odeme talepleeini 1 agustosa kadar verebilirsiniz diyor. yani o zaman bizim odemelerimiz ne zaman yatacak ki?

2 cevap
1

önce de ben zannettim ki ödeme talebine ulaşmayan üyeler için 1 ağustos diyor ama eğer sitede soru ve cevaplara kazanç verilmezse ve kazanç olmasa bu ödeme eşiğine ulaşmayan üyeler nasıl ödeme eşine gelip ödemelerini talep eder benim anladığım kadarıyla mesela daha önce biz ödeme talebinde bulunmuşuz ve şu anda da para topluyoruz ödeme talebini iptal edip güncel olan kazancımız ile beraber yine talep edebiliriz ve cuma gününe kadar yatırıyorlar ama ödeme eşine ulaşmayan üyeler için herhalde onlar kendisi banka hesabına yatırıyorlar demek ki öyledir kazanç olmasa çünkü üyeler ödeme eşiği ne asla ulaşamaz ve bu sebeple de demek ki onlar kendileri yatırıyorlar diye düşünüyorum.

0

bu gece 00.00 dan sonra muhtemelen ödeme eşiğini düşürecekler, hali hazırda ödeme başvurunda bulunanlar için 26 temmuza kadar süre vermiş bence sonrada 1 ağustos'a kadar başvurulan tüm ödemeleri yapacaklar öyle anladım ben ,