0

her ikisinin de zevkli olduğu yanları var bana göre yemek yapmak da zevkli yaptığın yemeği yemek de zevkli

0

bana göre yemek yapmak daha zevkli. ben yemek yapmayı çok seviyorum. bir de farklı çeşitleri denemeyi yeni şeyler öğretmeyi klasik yemekler yerine farklı tatları denemeyi bunları sunmayı çok seviyorum. ben yemek yaparken kendimi çok mutlu hissediyorum ve rahat oluyorum gerçekten de. yemek yemek kimine göre zevkli gelebilir o da bir tercih. yemek yapmayı sevdiğim için ben bu durumdan mutlu oluyorum.

0

yemek yemek en iyisi bence.her insan doyana kadar yemeli. (sağlıklı besinlerle)

0

tabiki yemeği yemenin yanında yapmakta hele elinizin ayarı varsa zevklidir.. genelde erkeklerin yaptığı yemekler daha lezzetli oluyor bir kaç bayanın yaptıgı yemek dışında genelde erkekler güzel yapıyor...

0

ben yemek yapmayıda yemeyide seviyorum ama yemek yapmak daha çok zevk veriyor.

0

yemek yemek daha zevkli ama birde kilo aldirmasa keske. :)

0

yemek yağmak daha zevklidir. şöyle söyleyeyim, siz yemek yaparken neyi nasıl yapacağınıza ve ne kadar koyacağınıza kendiniz karar veriyorsunuz. dolayısıyla ağız zevkinizi biliyorsanız ayarlamalarınızı ona göre yapacaksınız ve yaptığınız yemek sizin bir heykeliniz bir resminiz olacaktır. kesinlikle nasıl yapacağınız size kalıyor ve istediğiniz her türlü malzemeyi dilediğiniz kadar kullanmakta özgürsünüz.

0

yemek yemek dünyanın enzevkli şeylerinden birisi bence özellilke de şöyle et veya kebap tarzı yemekleri yemek ama yemek yapmka ta bazen çok çok keyifli bir hal gelebiliyor. bu soruda asıl önemli olan bence ne yemeği yediğin veya ne yemeği yaptığın. mesela et ile yapılan yemekeir genellikle yapmamk benim için her zaman çok daha zor olyuor çünkü çiğ eti tutmyı veya dokumayı sevmiyorum ama et yemek kadar güzel bir şey şuan şüdşünemiyorum bunların yanında da sebze yemekleri vs yapmak benim için herzaman daha kolay olmuştr ama şuan yemek isteyebileceğim bir sebze yemeği olduğunu da hiç düşünmüyorum.

0

kendi yemegiju yapip yemesi daha keyifli daha eglenceli benim icin

0

kişiden kişiye değişir.
ben en çok yapmayı severim yemek yerken üşengeçlikten sanırım yoruluyorum.
iskender varsa yemeyi makarna varsa yapmayı severim.
aşçılara bu soru sorulsa herhalde hepsi yapmayı der bir tanesinin bile yemeyi demesini beklemiyorum.
ayrıca yemek yemek bir anlık zevktir ama yapmak bazen saatler sürdüğü gibi bir anı olarak kalır.
bu yüzden sanırım ben yemek yemekten daha çok yapmayı tercih ediyorum.

0

bana gore ıkısıde hazırlamak ayrı guzel yemesı ayrı guzel

0

yemek yemek ne kadar güzel olsada yemek yapmak daha zevkli bence

0

bence yemek yapmak daha zevkli bir sürü malzemeyi bir araya getiriyorsun ve ortaya resmen kendi sanat eserini çıkarıyorsun.tabii daha sonra sanat eserini başkalarının yemesi içini acıtmıyor değil.

0

bence yapmak bilmem ama yaparken yemek yemekten çok daha zevkli birr iş benim için ama ben sizi bilmem bence sizde öyle olabilirsiniz .

0

benim için yemek yemek yemek yapmaktan daha zevkli çünkü ben hiç güzel yemek yapamam diye düşünüyorum işi bültenine bırakmak en mantıklısı olmakla birlikte yemek yapmayı çok iyi bile bilsem yemek yemek yapmaktan kat kat daha az uğraştırıcı ve daha rahattır bırakalım herkez bildiği işi yapsın değil mi

0

yemek yapmayı bilmem, ı yüzden zevkli olup olmadığı konusunda bir şey diyemem ama yemesinin çok zevkli olduğunu söyleyebilirim.

0

bence yemek yapmak daha zevkli ama bu kişiden kişiye değişir ilgi alanı herkesin farklıdır uğraşmayı bişeyler ortaya çıkarmayı sevdiğim için bence yemek yapmak daha zevkli güzel bir yemek ortaya çıkarınca mutlu oluyosun ve en çok onu başkalarına yedirdiğinde mutlu oluyosun

0

bence yapmakta yeöekte ikisi de çok zevkli çünkü kendi yaptığımız bi yemeğiin temizliğinden emin olduğumuz için yerkenfe içimiz rahat oluyor

0

yemek yapmak eğlenceli yemesi ise keyiflidir karar sizin ben yapmak diyorum

0

ben yemek yapmayi sevme ama yemek yemeyi cokk severim allah cokk guzel yaratmis elhamdurullah