1

çünkü kimsenin gerçekleri konuşmaya cesareti yok. mevsimine göre haber yapılıyor sürekli, ülkeye göre değil. kışın şunu giyin, yazın bunu yiyin bitiyor haber bültenleri.

1

evet bende bunu düşünüyorum sürekli ne zaman bir şehit haberi olsa, ne zaman bir ekonomik ve siyasi kötü bir olay olsa milli duygularımızın sömürüldüğü başka bir olay yaratılıyor. bakın oluyor demiyorum resmen kendi kendilerine yaratıyorlar. bunun en acı örneği 29 ekim de adam akıllı bir kutlama yapmak yerine üçüncü istanbul havaalanı açılışı yapıldı ve bir zafer edasıyla üstelik tamamen bitmemiş bir yapı alalacele o gün açıldı. muhtemelen her sene 29 ekim'de de o gereksiz havaalanın açılışı da çakma bir zafer olarak kutlanır korkuyorum bunun olmasından umarım yanılırım.

0

çünkü strateji yapıyorlar. gündemde olması gereken konuların insanlar tarafından çok tepki toplayacaklarını bildikleri için gündemi saçma sapan konularla değiştirmeye çalışıyorlar. bu halk bunu yer mi ? yemeezzz

0

pasta candır . daha doğrusu tatlı olan her şeye mütelayım . pastanın kurusunu da yaşını da severim . ama önceliğim yaş pastadır :)

0

genelde arka planda daha büyük, tepki çekecek olaylar olduğu için. ne zaman önemli ve çok konuşulacak bir olay olsa hemen kafaları karıştıracak, meşgul edecek başka bir olay patlak veriyor ve asıl sorgulanması gereken konular unutuluyor.