0

kazanç olmasa da sorumani ye devam etmeyi düşünüyor musunuz?

evet arkadaşlar bende yeni girdim siteye kazançlar bitmiş artık siz devam etmeyi düşünüyor musunuz?

6 cevap
0

ben daha önce de birkaç soru da ve cevapları da belirtmiştim sorumani sitesi para kazandırma sabile açık olana kadar yine ben buralardayım yani böyle bırakmak istemiyorum çünkü sonuçta bizim de kazancımız oldu burada evet doğrularımız da oldu belki hatalarımıza olduğu mesela hatalarımız oldu da az da olsa onlar da görmemezlikten gelmiş yani bu nedenle ne sorumani sitesini bırakmak istemiyorum belki zamanında yine kazanca dönüşebilir o zamana kadar büyük bir sabırla ara sıra da olsa da devam edeceğim.

0

ortama bi bakarım güzel paylaşı yapılıyorsa kalırım ama burada durmaktaki amaçlarımdan biri de ödemeydi bu durum beni üzdü. az da olsa ödeme olması motive edici oluyordu.

0

kanka beni biliyorsun. ben para icin buradayim. daha dogrusu buradaydim. gelin diger siteye gidelim. grup acabiliyoruz. kendi grubumuzu olusturur, kazanc saglariz sanki... oraya grcrlim bence

0

bende cevapliyim:ben zaten öyle pek girmiyordum ara sıra giriyordum bundan sonrasında ise yine arada sıra da girmeyi düşünüyorum.

0

hepimizin paraya ihtiyacı olduğu için burdaydık ama buraya alıştık evet eskisi kadar olmazsa da yine bir müddet burada devam edeceğim.

0

pek sanmıyorum doğruyu söylemek gerekirse.