0

nasil bir kultur olustu soyleyeyim. sitede sorulan sorulari degistirip tekrar soran güruh türedi. yani bence biraz sitenizin basinda olsaniz ve surekli sitenizi yenileseniz, guncelleseniz daha guzel olurdu ama. iste elimizdeki mal da bu kadar yani.

0

bir tür soru cevap bankası gibi bir kültür oluşabilir diye düşünüyorum.kişisel tecrübeleri merak edenlerin arada açıp okuduğu bir sözlüğe dönüşebilir belki.yazılanlar genelde kişisel verilere dayanıyor gibi bir kültür oluşsun istemem ben tabi.biraz daha evrensel ve bilgi ağırlıklı bir sorumani tadından yenmez valla.biraz renkli bir site olsa fena olmayacam ama.

0

insanlara hem bilgi veren hemde kazandıran benim bildiğim tek uygulama üstelik ödemeleride aksatmadan yatıran tek site daha önce internetten para kazanma yollarına baktım ancak hiç güvenmedim ama sorumani bi farklı geldi üye oldum kazançlar çok düşük geldi ancak sistemi sonradan çözdüm ve şu an çok güzel miktarlar kazanıyorum umarım herkes çok güzel gelirler elde eder sorumani ailesini seviyorum cok güzel bir kültür oluşacak bir çok kişiye haber verdim bu güzel siteyi gelip görsünler kazansınlar onlar kazandıkça bende kazanayım :)

0

ben aslinda para alma kısmını cazip görerek geldim ama eglenceli olduğunu düşünüyorum buraya cevap yazmak için araştırma yapıyorumve genel kulturum artıyor aslında herkes gelse buraya günlük herkes birşeyler öğrenir yada öğrendiklerini paylaşarak diğerlerini bilgilendirir ve toplum olarak bilinçli bir ülke oluruz buda çok güzel olur cehalet kalkar ortadan özellikle de yeni nesil için çok iyi birşey.

0

bence insanların biraz para için birazda bilgi için üye olduklari ve bilgilerini baskalariyla paylastiklari bir kültür oluscaktır.

0

çok kaliteli bir uygulama. insanlar bilgili ve hergün bilgileniyorlar. yazım yanlışlarımızı düzeltebiliyoruz. uzun cümleler kuruyoruz. bu böyle giderse bu site çok tutacak.

0

bence bilmediklerimiz öğreneceğimiz. yorumumuzun gelişeceği ğüzel bir olacak sorumani

0

bilgi edinmek ve özgürce yazmak güzel. hele bunları yazarken para kazanmak daha da güzel. ben şimdiden 5 kişiye haber verdim bile. yakında buralar dolar taşar.

0

bence seviyeli bir soru cevap sitesi oluşacak

0

vallaha bence para kazanmak için saçma soruların alıp başını gideceği bir kültür başladı bile.

0

güzel bir ortam bilgi edinme hatta dertleşme duvarı gibi istediğiniz şeylerin cevaplarını bulabiliyorsunuz.

0

sözlük gibi bir uygulama. istediğimiz,merak ettiğimiz konular hakkında görüşlere kısa sürede ulaşıyoruz ve bundan para kazanıyoruz bence harika.

0

burada gerçekten arzu ettiğimiz düşünen kültürel, saygılı,eğitici ve özgür bir kültür oluşmasını temenni ediyorum.

0

gerçekten genel kültür dediğimiz şey burada devreye girecek, hem zaman geçirme, hem öğrenme, hem araştırma, hem (eğer gerçekse ) para kazanma ..... ellerinize sağlık, yararlı bir uygulama

0

bunu siz sormadan öncede düşündüm acaba bana ne kazandırır nasıl bir şey oturur diye. yorum yapma bilgi verme kültürüyle birlikte bilgiyi paylaşma kültürü gelişir. ve bir yerden sonra bence alışkanlık da olur. araştırmacı kişilikler ortaya çıkar. entellektüel bilgi artar. tabi gereksiz içerikler sunulmadığı sürece.

0

sorumani de iyi bir kültür oluşacak bunun için zaman gerekli ve ve gerekli kuralları uyulması gerekir.

0

nerede çokluk orada .... demişler. umarım diğer mecralar gibi çok fazla insan istilasına uğrayıp boş bir mecra haline gelmez.

0

bence iyi olcak biraz düzeltilse daha iyi şeyler olabilir yeni üye oldum gayet begendm

0

bence bilgilerin güncellenmesi ve insanlar in bilgi birikimini girmesi açısından oldukça güzel bir ortam.insanlar kendilerinin farkında olacak ve bilgi insanları topluluğu oluşacak.kulturel bir ortam olacak.insanlarin dizi vs izlemelerinden daha iyi bir ortam.para kazanmanın haricinde artıları da fazla.

1

dertleşen insanlar para kazanmak isterken dost kazananlar ve kocaman bir ekip