0

canım sıkıldığında yamaç paraşütü yapmak isterim o anda hiçbir şey düşünmeden ineceğim yere varmanın heyecanını yaşamak isterim

0

canım hep sıkılıyor benim ya o yüzden çeşit çeşit bir sürü şey denedim bunların arasında en çok yaptığım şey kitap okumak , şarkı söylemek , kahve içip balkonda oturmak , bol bol düşünmek canımın sıkkınlığı geçiyor mu hayır ama denemekte fayda var tabiki canının sıkkınlığının sebebi büyükse yapacak tek şey farklı şehirde kafa dağıtmak ama evdeysen ve gidecek yerin yoksa evde yapabilecek pek bişeyin olmuyor bol bol kitap okuyun , film indirin hatta yabancı dizi indirin ve izleyin o sizin havanızı değiştirir birazda olsa iyi hissettirir başka bir yol ise yakın arkadaşınızı arayın ve dertleşin içinizi dökün

0

yattığım yerden abur cubur çerez yiyerek film izlemek istiyorum. yerken de hep etrafı dağıtmak istiyorum ama bi türlü bu rahatlığa uğraşamadım.

0

canım sıkıldığında genellikle bir kahve yapıp yanında sigarayla içerim. veya yemek yerim. bu sıralar yemek yemeyi kestim ama ciddi anlamda kilo aldım :)

0

ben üzgünsem ya uyurum ya da yemek yerim. :)
canım sıkkınlığı sadece boş kalmaktan kaynaklıysa yürüyüş yapar hava alırım. veya bilgisayarda zaman geçiririm.

0

denir kelimesini nedir olarak algılıyorum ve ona göre bir cevap yazıyorum. canım sıkıldıgı zaman genel olarak müzik dinlemeyi tercih ediyorum. kimi zaman kitap okumak ve bilgi sahibi olmak için kitap okuyarak can sıkıntımı gideriyorum.
filim izlemek ve o filim hakkında birilerini bilgilendirmekta can sıkıntımı gideren bi faliyettir.
gezmek ve alışverise cıkmak gibi şeyleride canım sıkıldıgı zaman tercih ederim.

0

canımın neden sıkıldığına göre değişir.
bazan yemek yemek isterim
bazan ıssız yerlere gitmek
bazanda uyumak

0

çıkıp biraz yürümek hava almak arkadaşlarla konuşmak iyilik etmek gibi sayabilirim.

1

en çok yapmak istediğim şey müzik açmak ve sessiz bir ortamda uzanıp onu dinlemektir.