0

bana kalırsa çukur dizisinde hatıran her yerde çukurun sözleri var duvarlarla işareti var ama sözde bir şey yok ve sözdeki senaryo hep aynı ilk sezonda kötü birisi geldi o da birisini öldürdü öldü 2 sezonda derman geldi o da birisini öldürdü o da öldü 3d dragan ratkovic geldi o da birisini öldürecek rahatsızlığa atacak ateşe yaptığı gibi mesela yine aynı şey olacak 4'er bitmezse bu dizi yani bu sezon bitmezse yine aynı senaryo biliyor eğer yapma böyle bir şey yapmasaydı ben izlerdim ilk 12 sezonu izliyordum zevkliydi çukura geçersek şu anda benim en çok istediğim en çok diğer bölümünü merak ettiğim dizilerden birisi çukur hatta birisi de miyim en iyisi çukur bir sonraki bölümünü çok merak ediyorum hatta o kadar çok seviyorum ki çukur dizisinin setine bile gittim yani o kadar çok seviyorum hatta orada manuş babayı da gördüm çukur evimiz idris babamız

0

söz dizisi ve çukur dizisi. aynı günde çıktığı için ben söz dizisine izlemeyi tercih ediyorum. bana göre söz dizisi daha trend yani çukur dizisinde sadece reklam arasında bazen izliyorum.

0

söz dizisi ilk çıktığında trenddi çukur çıktıktan sonra reytingleri alt üst etti tabikide çukur daha trend oldu.

0

bana göre söz dizisi daha gerçek ci daha güzel o sebeple onu izliyorum

0

söz daha iyi türkiyenin en güzel asker dizisidir

0

ben cukuru severek izliyorum bence cukur sozden daha guzel bir dizi

0

cukur dizi elbette.söz cukur kadar ızlenmıyordur tahmınımce.

0

çukur dizisi daha trend oyuncu kadrosu rollerle iyi oturdu hastaglarda on siralarda

0

ben cukur dizisinin daha trend oldugunu düşünüyorum. zaten pazartesi gününün ve haftanın reyting puanlamasına bakılıraa bu apacık belli oluyor. ay yapım oldukca basarılı bir dizi ile reyting zirveliğini yaşıyor.

0

ikisi de sevilen diziler ama çukur'un daha çok izlendiğini duyuyorum.

0

reyting oranlarına bakıldığında çukur bir adım öne çıkıyor.