1

yarışma hakkında bilgileri biliyor musunun? açıklamaya bakmaya ne dersiniz?

arkadaslar yarışma 1. olan normtala benim bi arkadaş bunu nasıl yapıyor diye bir soru sormuş altına bir sürü gereksiz yorum gelmiş. herhangi bir hile yapmıyorum,zaten yapsam simdiye kadar sorumani ekipi tarafından engellenirdim. sadece sabahtan kalkıp gece yatana kadar sitede para kazanmak için ugrasıyorum. hepsi bu lütfen yalan yanlış bilgilere kanmayın.

4 cevap
1

aslına site yarışmalarının çoğu aynı ve site bahsettiğiniz kopya içerik konusunda oldukça hassas. öyle bir şey olduğunda direkt ban. kimsenin bir endişesi ve kopya içeriğe teşebbüsü olmasın.

0

sorumani ekibi gerekli olan yazıyı yazmıştır teşekkür ederim sorumani.

0

bu yarimada hani su %5 daha fazla kazanc dedigi an yazman lazim. bir soruya gelen 4 cevaptan sonra sorunun bu ozelligi kaybolur. bu sorularda ilk 4 crvaptan biri ise senin verdigin cevap, cevaptan kazandigin kazanc oyle ekleniyor bu yarışmada. yoksa soruda olmus 10 cevap. 11. cevabi sen yazdin aldigin kazanç yarışmaya yansımıyor. sen belki soru %5 kazanç sagliyorken yazmiyor musun?

0

@yazarlar.

@normtala isimli yazarın içerikleri incelenmiştir ve herhangi kural dışı bir duruma rastlanmamıştır. kural dışı içerik üreten bir yazar ile karşılaşırsanız lütfen sorumani ekibine bildiriniz.