0

tabii ki var ben bile hala çayıma şeker atıyorum bunu çok da tuhaf bir durum değil bence . insanların sadece zevk meselesi bence bunlar.

1

elbette var. kendine göre bir dünyaları ve yaşam zevkleri olan, diğer insanları umursamadan hayatlarını yaşayan ya da diğer insanlara fazla takılıp onların hareketlerini eleştirerek sürekli insanları genelleyen, kısaca her çeşit insan insan var etrafımda. iyi ki de varlar. bunlarla ilişkim beni ben yapan sadece. onların bana tuttuğu aynadan ne kadarında kendimi görüp göremediğim mevzu. yoksa kötüden iyiyi, iyiden kötüyü ayırt etmek, her kötülüğün içinde bir iyilik, her iyiliğin içinde bir kötülüğün olduğunu bilmek bir anlam ifade etmezdi.
herkesin kendinde bile tahammül edemediği, ama istese de değiştiremediği ya da değiştirmek istemediği özellikler vardır. en yakın çevresinde de vardır. bunlara rağmen var olmak, var olanı kabullenmek, insanlar bir çok sebepden bölünüp, birbirlerine tahammül edemezken, küçük şeylerle insanları daha fazla ötekileştirmemek gerekir diye düşünüyorum.
hepimiz insanız, hatalarımızla, günahlarımızla kalp taşıyan bir canız ve kalp kırılır,
kırmayın...

1

bu güzeldi sende bizdensin
bende şeker kulanmuyorum .
ama artık bu televizyon sayesinde
herşeyden soğudum artık .
sürekli bizi tedirgin ediyor böyle
durumlar
ama
artık sayımız çoğalıyor.
güneş gözlüğünden hiç
bahsetme
yakışmadığı halde
takan arkadaşlara hala gülüyorum.
hele
taktiklarinda o hava varya
yanından geçilmez

0

çayına şeker atanlardan ne istiyorsunuz yahu. bu tat meselesi bence. ayrıca yürüyen merdivende solda herkes bekliyor (2 kişi olunca herkez öyle yapar). aynalı güneş gözlüğü olayı çok komik zaten. bu arada izmir'de yaşıyorum.

0

yakın çevremde benimde böyle bahsettiğiniz kisi sayısı yok istememde zaten.

0

benim yakın çevremde böyle insanlar yok nedense böyle insanlardan bende hoşlanmıyorum hosuma gitmiyor yaptıkları şeyler hoş seyler değil özellikle benim çayıma fazladan şeker atan bikac kisi isyerinde oluyor ama tartisiyorum çünku sevmediğim bir hareket yürüyen merdivende ise solda bekleme yapan insanlardan nedense nefret ediyorum kardeşim niye bekliyosun anlamıyorum bazen diyorum bu hayatta çok boş insanlarda var çok akli basinda insanlarda

0

konyada yaşıyorum. sokakta her 6 kişiden 8i bahsettiğin şekilde :

0

bu saydiginiz 3 özellik bir insan tipinin karakteristik özelliklerinden mi :) bizim bilmediğimiz ekstra bir guruh mu var yoksa. bunlar toplumun gerçekleri :) kabullenmek lazım. bu arada yürüyen merdivenlerin solunda bekleme yapanlara ayar olduğum doğrudur

0

çayıma ben de şeker arıyorum ve asla bırakamayacakmışım gibi bir his...

2

sorumani ekibine katılıp sipsisipsi’yi banlayacağımı duyuruyorum. :)

1

yakın çevremde betimlediginiz insanlar mevcut değil. fakat girdiğim ortamlarda sıkça karşılaşıyorum.

bu arada ben de arada çayıma şeker atıyorum. bi kötü oldum şimdi:)