0

ben başka bir sitede gezinirken orasında aynı bunun gibi deilde buna benzer.bir para kazanma sitesi ama bu kadar iyi deildi ozel den bana msj attı burasi için dedi bak ben kazandım sende kazan dedi baktım sonrasında burdayım.burdaki olayı cozdukden sonra bende üye oldum baktım hersey güzel yorumlar guzel hemde insanlar para kazanıyor boş zamanlarda vede bilgi sahibi oluyoruz hemde bilgimizi aktariyoruz.bende isyerimde evde zaman buldukca girip zamanimi degerlendirip para kazaniyorum..herkeze de tavsiye ederim burayi

0

öğrenciyim ve üniversite sınavına hazırlanıyorum benim gibi olanlar bilir bu dönemler en kıtlık yaşanan dönemlerdir aileniz dershane taksidini zor ödüyor diye para istemek istemezsiniz ama ihtiyacınız da olur ne lise kadar ne üniversşte kadar rahat olamazsınız yani o zamanlar da rahat olunmuyor genelde ama en azından sınava falan hazırlanmıyorsanız girip bir işe yarı zamanlı çalışma fırsatınız oluyor her neyse sonra dedim bu böyle olmaz benım evden çıkmadan bir yerden gelir elde etmem lazım zaten küçüklüğümden beri kimseden para istemeyi sevmem hatta sevmem ne kelime nefret ederim buna aile de dahil o yüzden dedim ki ne yap et bir yolunu bul para kazan. sonra internetten youtubedan araştırırken youtubeda para kanalı diye bir kanala denk geldim o bu tür siteleri öneriyordu ben de üye oldum ertesi gğn bankaya gidip bir de kart çıkarttım ve burdayım

0

sosyal medyada dolaşırken biri sorumani linkini paylaşmıştı.ismi ilginç geldi bana önce.tabi ben bu mani kısmını her zamanki uçmuş halimle manicilikten(manicilik bir akım bu arada)geldiģjni sandım ve oooo ilginç dedim.meğer bu mani para anlamına geliyormuş.öylelikle girdim siteye kayıt falan derken burdayım işte.

0

sorumani'ye ben başka siteden üye oldum. arkadaşımın tavsiyesiyle bu arkadaşımla da başka bir siteden falan tanışmıştım. ben ona üyeliğimi iptal edeceğim ben buradan çıkacağım dedim o da o zaman buradan çıkacaksan bir site var, gel oraya üye olalım dedi .. ondan sonra üye olduk. yani o şekil sorumani'ye üye oldum. arkadaşımın tavsiyesiyle allah razı olsun diyorum ona çünkü ben diğer siteden gerçekten de çok sıkılmıştım, çok fazla abaza vardı ama burada öyle değil. burada herkes aile gibi oldu yani anlayacağın benim de hikayem böyle.

0

oyundan bir arkadaşa başka bir uygulamanın linkini atmıştım oda buralarda boşa oyalanma sorumania sitesine gir orda para kazan demişti ilk kazancı duyduğumda yalan zannettim ama merakımdam indirdim sonra çok çabuk para kazanıldığını gördüm ve devam ettim şuan 10 tl m var 25 e tamamlayıp çekim yapabilirsem eğer arkadaşlarımıda eklemeyi düşünüyorum

0

yani ben normalde baska bir siteyi kullaniyordum fakat birden onume sorumaninin reklami cikti bende girdim baya bir soru cevap felan yaptim baya ugrastim bide bu oduller felan oldu 2 kat kazanclar felan cogaldi bende dedim kullanayim bari siteyi kullandikca hosuma gitti.bu sayedede siteye olan bagimliligim artti hem egleniyorum hem arada fazla bilgi kazaniyorum hemde cebime okul harcligi koyuyorum yani.

0

ben sosyal medyada gezerken reklamını görüp hemen üye oldum.başlarda pek inanmamıştım para vereceklerini ama sonradan ne kadar ciddi olduklarını anlamış durumdayım. sorumani gerçekten kimsenin hakkını kimseye yedirmeyen bir site. ancak kazançları biraz daha artsa ve yarışmalar daha çok olsa çok daha iyi olabilir. ayrıca sosyal medyada daha çok reklam verilebilirse site üyesi ve aktifliği daha çok artabilir.

0

sormaniye yaklaşık iki haftadır giriyorum 2 haftada deniyorum ve oldukça memnunum bu siteye iyi olma sebebim ve nedenlerinden biri açıkçası beni teşvik eden arkadaşım olmuştu internetten de görmüştüm ama ek güvenememiştim açıkçası arkadaşım bu siteyi önerdi ve buradan para çektiğini söyledi ben de neden olmasın ki dedim ya bu siteye üye oldum yani bu siteye iki haftadır üyeyim ve çok memnunum inşallah ilk maaşımı çekerim paramı çekerim yani.

0

valla sorumaniye üye olusum su sekilde gerceklesti facebookda turkcel bedava internet sayfasinda dolasirken biri paylasmis iste 5 günde 25 tl kazancim oldu diye bende onun sayesinde üye oldum şu an 6. günüm 28 tlm var ve %20 sinide o üye aliyor ne kadar şansliki benim gibi bir üyesi var banada benim gibi bir üye lazim ama getiremiyorum.

0

aslında internette paketleme gibi bir ek iş bakıyordum sorumani reklamını gördüm merak ettim bakayım bir dedim şimdi çıkamıyorum :)

0

yine böyle bir formata sahip ibr sitede tesadüf eseri görünce, kendi kendime dedim ki.... madem burada para kazanmak için uğraşıyorum. bu sitede aynı formatta. neden üye olmayayım ki dedim. geliş o geliş daha da o siteye gitmiyorum. kazanç için buradayım yani. :)

0

tamamen maddi amaçlı gırdım kı hepımız oyle

0

bir siteye bakarken reklam olarak geçti ilgimi çekti üye oldum

0

internette dolaşırken karşıma cıktı nasıl bi şey diye tıkladım merakım dan ve boyle bi şeyle karşılaştım boş vakitler de çok ta güzel bi şey

0

bir reklam sayesinde gördüm ve ilgimi çekti boş vakit değerlendirme açısından iyi olduğunu düşündüm

0

haahhaha sorumani’nin ilklerinden sipsisipsi. umarım kullanıcı ismimi değiştirebilme imkanı sunulur da ben de göğsümü germe fırsatı bulurum.

1

twitter’da takılıyordum. hashtagleri incelerken baska bir kullanicinin yanlış hatırlamıyorsam alakasız bir hashtag altında buradan bir soru paylaştığını gördüm. neymiş bu diye girdim. giriş o giriş. saçma bir şekilde buranın ilk kullanıcılardan birisi olmak hoşuma gidiyor. belki ilerde göğsümü kabarta kabarta anlatılırım torunlarıma :)