0

özellikle eski şarkıları çok güzel ve kaliteli. yıldız tilbe'nin sesi yeterli.

0

pek fazla dinlemem. ama şunu biliyorum ki o kadının dış görünüşüyle dalga geçenler kederlendiklerinde onu dinliyorlar... baya kötü bir durum.

0

yıldız tilbe'yi derdime dert katanlar yüzünden dinlerim.

0

yıldız tilbeyi çok severim çok iyi kalpli güzel bir sanatçıdır ancak pek dinlemem pek zamanım olmadığı için gün içinde veya herhangi bir yerde dinleme imkanı bulamıyorum. ancak şu da var ki, türk müzik sanatını geliştiren insanların başında diyebilirim. bu benim görüşüm ama bence öznel değil nesnel kategorisine girmeli yani sadece bir kaç insan için geçerli olmasın dediğim. herkes için müziği yükselten bir karakter gibi gözüksün isterim. yani kadının bu yaşına rağmen o kadar güzel sesi var ki insan dinlerken bu benim sesimden daha güzel nasıl ya falan diyesi geliyor resmen.

0

çat kapı, ama evlisin, paraçi ve diğer şarkılarının olduğu albüm dışında sevip dinlediğim aradığım söylenemez. bu kadında ve şarkılarında bana uymayan bir şey var ama bunu merak dahi etmiyorum. yıldız beni sevmesede olur, bende onu.

0

evet yıldız tğpbeyi çok severim özellikle eski şarkılarını daha çok severim şu an eskisi kadar sık dinlemiyorum kendisini ama arada sırada açıp dinlediğim olur. tam bizim kafadan biraz selimi deli bir yapısı var çok hoş tatlı ve sıcak bir kadın şarkıları sözleri ve müziği ile de hayran bırakıyor kendine doğrusu eskiden daha sık dinlerdim yıldız tilbeyi. ancak şimdi daha az daha seyrek dinliyorum. şu anki şarkılarında güzel ama eski tür şarkıları daha anlamlı ve güzeldi bana göre bire arabesk vari şarkılarını pek dinlemem daha çok slowa yakın parçaları veya haraketle parçaları daha çok dikkatimi çeker ve bubalrı dinlemeyi daha çok seviyorum kendisinde .

0

hayatta yıldız tilbe'yi dinlemem, çok yapmacık ve sözlerinde ki acı ile gerçek yaşamının bir olduğunu düşünmüyorum bile.o kadına niye ise kanım hiç ısınmadı oldum olası, şarkılarını bildiğim halde eleştiri yapıyorum.dinleyenleri her ne kadar tuhaf bulsam da yine de saygı duyuyorum, her insanın sevdiği zevkleri renkleri aynı olacak diye kaide yok.

0

evet yıldız tilbeyi gerçekten çok seviyorum delidolu olması sesinin güzelliği ben dinlerim onun şarkılarını harika bir ses

0

efkarlı olduğum zaman vazgeçemediğim ünlüler arasındadır , listemde ilk sıralardadır .

0

yıldız tilbe şarkıları candır,harikadır,istediğin duyguyu sana anında verir. bu dünyaya bir yıldız tilbe daha gelmez. şarkı soylerken bakışları içindeki acıların aynası olur. o yuzden videolarını hem dinleyi hem izlemek acına bin kat daha acı katar. bazı günler oturur yıldız tilbe için üzülürüm. bazı zamanlar onun şarkılarıyla üzülürüm. ama insan üzüldüğünden kolay kolay vazgeçemiyor.

0

pek dinlediğim söylenemez , çok güzel sözlere sahip şarkıları .onu bu konuda taktir ediyorum . sesi zaten güzel , en sevdiğim şarkısı "delikanlım "

1

evet basarili bir sürü şarkısı var en az 2 şarkısını bilmeyen olduğunu düşünmüyorum herkes bir kez bile olsa dinlemiştir

0

yıldız tilbe türkiyeye hediye edilmiş bir nimettir. içine işliyor sesi insanın şarkı sözleri zaten mükemmel. herkes yıldız tilbenin şarkılarında mutlaka kendine yer bulur.