0

burayı kullanalı 3 gün oluyor. bundan önce hiç böyle şeylere girmemiştim. burası benim için ilk tecrübem olacak. kafamda şöyle bir gidişat da var aslında para kolay kazanılmıyor, diğer sitelere parça parça yoğunluk vereceğime tek bir siteye yoğunlaşmak orada gelişmek isterim. onda da sorumani yi tercih ettim

0

sadece sorumani kullanıyorum şimdilik. bu siteyi güvenilir bulduğum için burayı aktif olarak kullanıyorum. bu site gibi güvenilir para kazanma siteleri bulmak çok zor olduğu için başka site kullanmıyorum şimdilik.

0

suan icin benim baska site arama 've baska sitede kazanc saglama gibi bir gayem yok suan baska sitelerde zaman harcicagima sorumanide o zamani degerlendjirip kazancjma kazanc katarim.hemde dostlarimi cagirir tavsiye ederim en guzel siteler den birisi sorumani.

0

şu an aktif olarak buradayım, fakat daha öncelerde farklı sitelerden ve uygulamalardan kazanç sağlamıştım, şimdi onlardan bir kısmı da kapandı bile artık :)

0

geçenlerde adslira diye bir siteden 20 tl'lik ödeme aldım. geçen gün bu siteden 30 tl'lik ödeme aldım hemde bir haftadan daha kısa sürede biriktirdim bu parayı.

0

sadece sorumani kullanıyorum ben burası yetiyor bana.