0

varsada ödeme yapmiyolar boşa vaktini alıyorlar. güvenilir siteler bulursanız neden olmasın ama yok işte.

0

boyle birsey olsa kimsenin soyleyecegini sanmiyorum... sitede reklam yasak. kimse banlanmayi goze almaz.

0

internet üzerinden para kazanılabilecek uygulama oldukca fazladır bu uygulamalardan çoğunluğu dolandırıcı öncelikle düzgün olanları bulmak ićin geniş araştırma yapılmalı ama düzgün ödeme yapan uygulamada çok var ben kendim yıllardır yapıyorum en az 10 tane var şu snda yaptığım.

0

dostum bir çok uygulama var ve güvenilir değil ödeme yapmıyorlar sıkıntı yaşarsın burası gayet güvenilir burda zaman gecirebilirsin.

0

almayanlar belki önyargıları yaklaşabilirler ama internet üzerinden kıyafet alınır . biraz araştırıp inceleyerek ustünüze olabilecek bedenleri seçerseniz tutturursunuz . ben yapıyorum ve memnunum . herkese tavsiye edebilirim .

0

bayanlar için oyun öğrenip twitch e başlamak bir nevi şeyma subaşının acun ılıcalıyla evlenmesi gibi.çünkü twitch erkeklerin kullandığı bir platform ve erkekler kız olan videolara focus atıyorlar.bu sayede ünlü olan pek çok gamer kız var..tabiii oyun oynamaktan zevk alıyorsanız para kazanmak zevkli ve kolay olur

0

maalesef yok çok araştırdım sadece bunu buldum ilk defa deniyorum güvenilir olduğunu söylüyorlar �nşallah öyledir ilk paramı alırsam hepiniz ne paylaşacağım ve devam edeceğim cevaplara bırakmayacağım hepinize başarılar diliyorum bol kazançlar olsun

0

benim bildiğim var senesinde ama olmuyor

0

adslira diye bi siteden para çekimi aldım papara'dan. bide bu siteden para aldım başka sitelerden para aldığım olmadı.

0

bende son zamanlarda kafayı bununla bozdum. bitcoin, dolar, tl.. her yolu deniyorum.

0

benim bildiğim yok ama varsa babada söyleyin lütfen

0

varda çok kolay olmuyor bura benim bu zamana kadar gördüğüm en kazançlı yer.