0

her grupta bir adet bulunur. benim arkadaşlarım arasında da var. sürekli selfie selfie gezip duruyor. bi yandan iyi aslında. bizim aklımıza gelmese de o hatırlattığı için birsürü anı kalmıştır.

1

hayır bu şekilde yok. ilginç bir şey olduğunda zaten herkes sarılıyor telefonuna ama, olur olmadık bu tavırları sergieleyen pek kimse yok.

1

evet benim birçok arkadaşlarım böyle vardır nereye gitti fotoğraf çekip hikayesinde ve whatsapp durumumda paylaşıyorlar yani desem ben yapmıyorum desem yalan olur ben de yapıyorum ben de fotoğraf paylaşmayı çok seviyorum ama sadece whatsapp durumunda paylaşıyorum sosyal medya hesabında hiçbir zaman fotoğraf paylaşmadım ne hikayemde ne sayfamda ama genellikle whatsapp durumunda da sadece çocukları parka ya da farklı bir yere gittiğimiz zaman fotoğraflarını çekip whatsapp durumunda paylaşıyorum benim çoğu arkadaşlarım da aynen böyle yapıyor ama benim en çok whatsapp durumunda dua paylaşıyorum anlamlı sözler paylaşıyorum.

0

olmazmı dikkat çekmeyi seven arkadaşım var sürekli foto çekip paylaşan

0

evet ne yazık ki ki ve neden se ben hiç sevmiyorum
medyayı yakın takip den eden birisi olarak bi sevemedim o hikaye olayını

0

benin kardeşim bunu çok yapar. bazen sohbetin ortasında dur abla bir çekinelim de şunu atayım. alışveriş yaparken dur abla şunu da çekeyim. maşallah her dakika o telefonun kamerası açık yetişilmiyor hızına.

1

hayır yok öyle biri benim arkadaşım olamaz. öyle tiplerden pek haz etmiyorum

0

evet ne yazık ki var.
bir yere gidip oturduğumuzda fotoğraf çekmekten story paylaşmaktan konuşamıyoruz kendisiyle.
çok uzun aralıklarla görüşüyorum kendisiyle bu yüzden.

0

evet malesef var. en sonunda bu sebeple tartıştık zaten onla. ve hatta yolda bile insan instagrama koyacağım, istagram hikayeye atacağım diye yolda giderken resim düzenlemesi yapar mı? benim arkadaşım yapıyor valla. en sonunda ona bu sebepten dolayı da "bir gün şu telefon, instagram deyip telefonla uğraşırken kanalizasyona düşeceksin. bir önüne bak bari yürürken!"demişliğim oldu. hatta keşke düşşen dedim

0

evet var maalesef saatlerce onun doğru açıyı bulmasını çekmesini atmasını falan bekliyorum bence bu tür insanlar hayatlarından memnun olmayan insanlar

0

sinir olurum o tiplere zaten. ben 2 ayda anca resim ve hikaye atıyom millet günlük saatlik atıyor.