0

yeri geliyorr mutlu oluyorum yeri gelir mutsuz olurum beni uzen ve mutlu eden seylere bagli sonucta hepsi olmali :)

0

aslında kendi içimde mutlu olan bir insanım olumlu düşünen pozitif bakmaya çalışan biriyim. ancka bazen mutsuz hissettiğim zamanlar da oluyor bazne herşey boş geliyor karamsarlaşabiliyorum. böyle zamanlar da kendimi teskin ve teselli etmeye çalışıyorum. kendime moral vermeye daha olumlu düşünmeye ve bakış açımı değiştirmeye çalışıyorum. genel olarak mutlu bir insanım bir çok şey yaşadık üzüldüm stresli bir hayatın içinden çıktım ama bütün bunlara rağmen sabırlı olmayı ve şükür etmeyi öğrendim benim için en önemli şey de bu. mutluluk insanın kendi içinde olan bir duygudur. ben kimi zaman mutluyum yani kendi içimde mutlu biriyim. yer yer mutsuzluklar yaşasam da o da hayatın bşr cilvesi diyip geçiyorum. çünkü inanın hayat mutsuz bir şekilde gitmiyor yaşamıyor. hep olumsuz yaşamak hep bir şeyler için şikayet etmek ve herşeye karamsar yaklaşmak insanı bir yere götürmüyor. aksine hayattan uzaklaştırmaya sağlıyor. daha çok içinize kapanıyorsunuz hayata karşı içinizden hiçbir şey yapmak gelmiyor. yerinizden bile kalkmak istemiyorsunuz. mutlu olarak yaşamak mutluluğu gerçekten hissetmek gerekiyor.

0

allah tarafından bize mu hayat verilmiş ve bu bizim imtihanımızdır. fakat ben çok mutlu olduğumu söyleyemem ama şükür ederim ve isyan etmem. daha mutlu olabilir miydim? evet olurdum. fakat allah bunu uygun gördüyse bizde bu imtihanı geçmek zorundayız.

0

mutlu bir insanım. şükrederek yaşamayı bilen bir insanım daha doğrusu. ne zaman mutsuz olsam benden kötüleri gelir aklıma. hemen toparlanırım. senin neyin varda mutsuz oluyorsun? bak insanlara nelerle mücadele ediyorlar derim. mutlu olun arkadaşlar. şükredin. şükredin ki hep mutlu bir hayatınız olsun.

0

rabbimin verdiklerine şükür mutsuz olacak bişe yok. sağlığımız yerindeyse mutluyuz.