1

rumeli hisarı,kız kulesi, üsküdar izlenir.

0

istanbulda boğaz manzarasını izleyebileceğimiz yer galata köprüsü ve fsm köprüsü vardır. bunun yanı sıra harem'den izlenebilir.

0

en güzel manzara ortaköyden ve kız kulesinden izleyebilirsin birde vapurla tur boğazı tam anlamıyla keşfetmeni sağlıcaktır. :)

0

benim için istanbul boğazını izlenebilecek olan en güzel yer eminönüdür burası harika güzelliği ve tarihi yapısıyla bilinir.

0

benim için en güzel her üsküdar sahili gayet keyifli al çayıni birde dostunu saatlerce otur keyfine bak.

0

topkapi sarayi. boşuna yaptırmamışlar o sarayı. gidenler görmüşlerdir.

0

boğaz köprüsü'nde simitin al ekmeğini al hadi çayını al ayağın üstüne at otur ve kendini o güzel manzaranın güzelliğine salıver ortaköy bebekten boğaz manzarasını keşfedebilirsin ama eğer bir çılgınsan boğaz köprüsü'ne çıkıpda seyredebilirsin biraz senin için tehlikeli olabilir ama çok aksiyonlu bir iş başarmış olursun.

0

istanbul çok güzel bir yerdir istanbul güzelliği ile birlikte boğazı ile çok özel bir yerdir ama istanbul boğazı'nda biraz yakınlarında bantlar vardır. farklar vardır o partner oturarak istanbul boğazındaki o güzel görüntü izleyebilirsiniz ben bursa'da yaşıyorum ve bursa'dan istanbul'a tam tamına 2 kere gittim ve istanbul'a oldukça çok beğendim tanbul'da bazı sıkıntılar var ne gibi sıkıntılar, aşırı nüfus yoğunluğu ve trafik yani istanbul ikiye geldiğinde ikisinde de trafik sorunu karşılaştırıp sabah erken saatlerde bile bu trafik yoğunluğu oldu çocuk oluyor ama bu trafik yoğunluğu bir süre az atılamıyor, diyebilirim. sizlere ben istanbul'da ilk geldiğim zaman bir banka oturup istanbul boğazını eşsiz güzelliğini izledim gerçekten istanbul'da yaşayanlar her gün izliyordur mutlaka yapın derim o sahil kenarları muhteşem diyebilirim ama en önemlisi de bogaz turu istiyorum diyorsan bir insan illaki boğaz turu yapmıştır yapmadıysa da yapmasını is ben çünkü yaptım boğaz turu ve tabii ki de yanımızda rehberde vardı rehber istanbul'daki bulunan o güzelliklerin hepsini bizlere tek tek saydı sağ olsun yani boğaz turu yaparken sahil kenarlarında banklarda oturan insanlar ellerinde çekirdekler ver bir güzel keyif yaparak kahvaltı yaparak yiyorlar yani bizim bursa'da öyle bir imkanımız yok birazcık sali kenarlarında olan insanlar ya da deniz kenarlarında olan insanlar yapabilir. ama yani biz merkez tarafında oturduğumuz için böyle bir olaya pek şansımız olmuyor ancak yazın gidersek denize yüzmeye falan gezmeye falan öyle bir şansın oluyor. yani istanbul'da boğaz kenarın yanına güzel bir kafeler var o kafeleri oturarak da güzel keyifli vakitler geçirebilirsiniz. size de tavsiye ediyorum ben kafede oturdum gerçekten güzel manzarası var sahil kenarlarında çok güzel değerlendirmiştir istanbul'da deniz ile birlikte nsanlar orada daha çok sosyalleşmiş ve sahil kenarlarında oldukça güzel yerler yapılmış, yani benim diyeceğim kısaca şu ki istanbul'da yaşayan gerçekten şanslı. evet birazcık yerleşim olarak kötü insan nüfus yoğunluğu aşırı derece fazla nüfusu ile birlikte güzelliği de çok güzel. yani o şehrin ortasından deniz geçmesi gerçekten beni sevindiriyor bir gün inşallah bir şansım da alır da istanbul'a gitmeyi nasip eder allah inşallah.

0

yıldızhisar tesisleri, bebek taps, emirgan sütiş, rumeli hisarı, lacivert restaurant.

0

yıldızhisar tesisleri olması lazımdı boğaziçi üniversitesine yakın bir yerde mezuniyet balomuz olmuştu oradan çok güzel manzarası hemen köprünün dibinde bir mekandı bir de metrobüsle zincirlikuyudan sonraki durakta inince sola dönüp düz yürüyünce nereye bakarsanız bakın boğazı görebiliyorsunuz

0

istanbul denizi ve manzarasıyla mükemmel bir şehir.boğaz manzarasını en güzel şekilde izlemek istiyorsanız ilk tavsiyem galata kulesidir.muazzam bir manzaraya sahip.daha sonra kız kulesininde eşsiz bir manzaraya sahip olduğunu biliyoruz.beykozdan izleyenlerin çok olduğu söyleniyor ayrıca ortaköyde boğaz manzarası bakımından çok iyi.hepsini bir kenara bırakırsak en güzel manzara izleme şekli bence tekne ile denize açılıp istanbulun tüm güzelliğini denizden izlemektir.son olarakta istanbukun tepesine çıkarak yani uçarak muazzam bir manzara yakalabişirsiniz gökyüzünde.hayırlı uçuşlar(:

0

istanbul şehri her noktası ile ayrı güzel fakat kalabalık istanbul da boğaz manzarasını kız kulesinden bence en güzel şekilde izlersiniz.

-1

eminönü sirkeci beykoz gerisi yalaaan bralar muhteşem

0

istanbul ilinde boğaz manzarasını izleyebileceğiniz yerlerin başında çengelköy ve beylerbeyi geliyor sahile adım attığınız zaman direkt olarak boğazın ortasında iki köprüyü de görebileceğiniz bir konumdasınızdır. alternatif olarak avrupa yakısında bebek, beşiktaş, ortaköy, rumeli sahili gibi çeşitli yerlerde bulunan kaliteli ve şık mekanlardan boğazın dibinde olarak muhteşem görüntüler elde edebilirsiniz. daha uzaktan bütün boğazı göreyim derseniz de üsküdar veya beykoz’un tepelerinden çok özel anlar yaşayabilirsiniz. keyifli gezmeler.

0

bence en güzel üsküdar'da izleniyor teşekkür ederim...
:)

0

kız kulesi olabilir. çamlıca tepesi de mükemmel. anadolu hisarı ya da hisarüstü de güzel manzaralıdır.

0

mesela çamlıca tepesi yada fatih iskelesi harem olabilir yada üsküdar gibi yerlerde çok güzel şekilde izleyebilirsiniz

1

rumeli hisarı bebek çengelköy anadolu hisarı kadıköy üsküdar ve boğazın keneranıda balıkçı abiler var oralar olabilir ama enn iyi yer anadolu hisarı üsküdarda fazla güzel deyilde anadolu hisarından süper gözüküyo diyebilirim başka da biyer bilmiyorum

1

rumeli hisarı ve üsküdar diyebilirim. kendileriyle büyük bir aşk yaşıyorum hatta.

1

rumeli hisarı ortaköy bebek kadıköy üsküdar beyoğlu zincirlikuyu beyazıttaki cafeler