0

hayır tabiki hiçbir şeyim nasıl olabilir? bir söz vardır ayrılanlar hala sevgilidir diye.. geçmişe saygısı olmayan insanların verdiği cevaptır bu. tabi bunu sadece sevgili olarak düşünmeyelim bir dost arkadaş olarak da düşünüyorum. geçmişini güzel yaşayan iki insan asla hiçbir şey değildir. bir söz var daha vardır ben adamı ayrılırken tanırım severken sayarken bilemem diye, kesinlikle insanlar kendilerini giderken belli eder. giderken ,geldiğinden daha nazik ve duyarlı olmalılar.

0

bir insanın benim herşeyim iken bir anda hiçbir şeyim olması için benim onaylamadığım bir şey yapmış olması gerekir. elbette her insan hatalar yapabilir bu şekilde öğreniyoruz hayatı ve bu şekilde tecrübe ediniyoruz hayattan birşeyler çıkarıyoruz. buna karşı değilim ancak bu benim bakış açım göre değişebilir. ben onaylamıyorum diye yanlış birşey yapabilir bu demek değildir ki bir anda hiçbir şeyim olsun bu zamanla olabilecek birşeydir. yani eğer tekrarlarsa bu durumu sürekli hata yapan biri ise, veya o yaptığı şey hakkındaki düşünceleri konusunda hala üsteliyorsa hatasını kabul etmiyorsa buda beni etkiler tabiki. bir insan kendi kendini bitirir aslında o benim herşeyim olabişilmişsse eğer neden hiçbir şeyim olabilmeyi tercih eder bunu sorgularım önce eğer. bazı şeyler zamanla karşındaki insanın tutumuna davranışına göre değişir tamamen duygu ile alakalı birşey içimde bir duygu kalmadıysa eğer karşımdaki insana karşı tabiki hiçbir şeyim olmuştur artık sen sağ ben selamet yolumuz açık olsun derim. ama ortada bir sevgi varsa tabiki bunu zaman gösterir.

0

çoğu arkadaşım benim her şeyim diyebileceğim türdendi fakat zamanla araya mesafelerin ve zamanın girmesi ile yavaş yavaş hiçbir şey olma yolunda ilerliyorlar. acı ama gerçek. hergün aynı ortamlarda takıldığımız kişilerle şu an sadece merhabalaşıyor olmak.

0

zaman insana herşeyi yaşatıyor dostun düşmanın olabiliyor sevgilin sevdiğin insan bir bakıyorsun yabancı olmuş

0

o insan benim ailemden biriyse eger tabiki alilemiz adina yüz kizartici birşey yapmissaki şayet ozman affetmem silerim herkez için gecerlidir bu benim içinde aynidir.

0

hayır yapamazsın. ancak bir insan herşeyinken kendisini hiçbirşeyin yapabilir

0

yapabilirim. bunu rahatlıkla söylüyorum çünkü daha öncesinde yaptım. yarattığı boşluk hissi ilk başlarda katlanılmaz gelse bile insan bir noktadan sonra hissizleşiyor ve her şey geride kalıyor

0

olmaz sanıyorsun ama karşındakinin bunu çoktan yaptığını anlayınca oluyor.

0

hiçbirşeyin olucak kadar büyük hata yaptıysa hayatından çıkarman gerektiğine de inanıyorsan çokta zor değil zaman zaman herkesin başına gelmiştir diye düşünüyorum

0

bir hata yapması lazım ki istemesen de bazen hiçbir şeyin oluveriyo

0

valla öyle bir yapıyorsun ki. başlarda onsuz yaşayamazmışsın gibi geliyo, o olmazsa napacağını düşünüyorsun kara kara. hayatımdan çıkaramam o kadar güçlü değilim falan diyorsun. ama güçlüsün aslında. senin bile hiç beklemediğin bir zamanda, bir anda öyle bir çıkarıyorsun ki hayatından o kişiyi sen kendin bile şaşırıyorsun. ama sonra bir rahatlama hissi, oh be ben ne çekmişim bugüne kadar diyorsun. aradan bir sene geçince ona olan öfken de geçiyor, küçük bir tebessümle hatırlıyorsun kendisini, o da sana kattıkları için :)

0

maalesef bazı insanlar öyle hatalar yapabiliyor ki hayatından çıkarıyorsunuz direk ister istemez

0

öyle yapabilmem için çok büyük suçunun kabahatinin olması gerekir

0

bu konuda çok eksiğim. bir insana deger vermişken bir daha cıkaramıyorum hayatımdan. bence bu kötü bir özellik. bazılarınım çıkması gerekir ama beceremiyorum. keşke bende tek kalemde silebilsem.

0

yaptığı hata büyükse yaparım sonuçta bu dünyaya onunla gelmedim. çok bağlanmanın bir anlamı yok.