0

her ikisi de aslında. her ikisine de katılıyorum. hem eskiden güzeldi hemde eskisi güzeldi. ne güzel günlerdi şimdi herşey değişti daha da farklı oldun. zaman geliştikçe, değiştikçe herşey değişiyor ama insan eskiye dair özlemini hep içinde taşıyor. bende eskisinin daha güzel olduğunu eskiden herşeyin daha iyi daha saygı çerçevesinde olduğunu düşünüyorum. günümüzde herşey değişti teknoloji çağı ile birlikte. zaman değişiyor kuşak farkı ortaya çıkıyor bunu ben bile söylüyorsam büyüklerimiz neler düşünüyor kimbilir. fikirlerimiz düşüncelerimiz bile zaman içerisinde değişiklik gösteriyor. ancak eskiler eski alışkanlıklar eski olan herşey bana şimdi dhaa güzel geliyor. şu anın tadını alamıyorum böyle olunca da yani yaşadığım çağa ayak uydurmak zor oluyor eskiyi düşündükçe o şekilde yaşamaya çalıştıkça veya eskiyi özledikçe.

0

eskiler güzeldi.biz son eski nesil çocuklugumuzun ve o dönemin hayatı iyi yaşadığımızı inanıyorum

0

eskiden de değil eskiler de değil eskileri geri getirmenin yolu yok gelecek güzel bence yaşanacak çok şey var

0

eskiler çok güzeldi be. en son jenerasyon bizlerdik işte oda bitti gitti. keşke bir şansımız daha olsa da dönüp gitsek o zamanlara.

0

eskiler güzeldi.zaman geçtikçe herşey anlamını yitiriyor şahşen benim düzgün diyebileceğim bir geçmişim yok ama annem anlatırdı eskiden herşey çok güzeldi. herşeyden fazla fazla tat alırdık insanlar böyle değildi.herkes birbirine yardım edip, severdi , değer verirdi . eskiden herşey sağlıklıydı ve hastalıklar bu kadar çok yoktu. eskiden herkes fakirdi, geçim sıkıntısı çekerlerdi ama huzur çok fazlaydı. eskiden telefon,televizyon, teknoloji yoktu ama sohbet, masal vardı der çok anlatır annem anneannemin ona anlattığı herşeyi bana anlatır. hayal edince bile insan ne çok mutlu oluyor keşke bende o zamanlarda yaşasaydım da çocuk ölümlerini, istismarları , şiddeti, hayvanlara olan eziyetleri, menfaatleri,ihanetleri görmeseydim. gerçekten çok isterdim o dönemlerde olmayı en azından görmeyi çok isterdim eskiler hep güzel olarak kalacak.

0

eskiler güzeldi tabiki keske zaman hic gecmese