0

öncelikle para kazanmak için girdim.şimdi unuttuğum bilgileri tekrarliyorum,bilmediklerimi arastiriyorum.benim için ogrenmek daha değerli.

0

para kazanmak için girmiştim tabiki ama bilmediğim şeyleri araştırmak öğrenmek hatırlamak çok hoşuma gitti hem bilgi güncelleme hem para kazanma daha ne olsun

0

bence her ikisi de oldukça önemli. bilgi kazanmak manevi olarks daha önemli tabiki hergün yeni birşey öğreniyorsunuz bu açıdan güzel ancak sürekli bu site de sabah akşam olmanızın asıl sebebi bilgi kazanmak değil bana kalırsa evet sitede kaldığınız sürece bilgi edinmek oldukça güzel ancak para kazancı olması da ayrıca güzel. çünkü bu sizi sitede daha çok tutuyor ve site de daha çok vakit kazanmanıza yardımcı oluyor. eğer sadece bilgi amaçlı olsaydı günün belli zamanları girilip eğlence amaçlı kullanılırdı ancka sürekli girilmesini ve sık kullanılmasının sebebi para kazancı saplamak yani her ikisi de önemli bence böyle bir site bana göre çok güzel olmuşgerek içeriği ile gerek düşünce ile hem bilgi edinip hem para kazancı sağlamak güzel birşey.

0

her insan gibi benim de paraya ihtiyacım var ama bir şeyler öğrendiğim için de mutlu oluyorum.

0

kazandigim para onemli bence yoksa bilmedigim seyler degil bunlar

0

benim için buradan kazandığım önemli çünkü ben hiç bilmediğim soruları burada cevaplamıyor um sadece bilmiş olduğum yeni öğrenmiş olduğum soruları cevaplıyorum ve bildiğim için hiçbir şey öğrenmiyorum çünkü sormuş olduğunuz soruya benim internetten bakarsam eğer site benim başka bir yerden baktığımı anlar o yüzden de bilmediğim soruları cevaplamıyorum o yüzden de bu siteden kazandığım para benim için daha önemli benim düşüncelerim bunlar.

0

bu siteyi para amaçlı kullanıyorum.açık ve net.

0

burada kimsenin amacı bilgi değil bizi buna zorlayan sistem bu insanların cebinde beş kuruş para yok insanlar ne kadar fazla kazanırsam okadar iyi diye düşünüyor.yani anlıyacağın her cevap sallamasyon ama tabiki var üç beş kişi..

0

buradan pek para kazınılmıyor hatta hiç kazanılmıyor şu zamana bakıldığında on kuruşa hiç bir şey alınmıyor ama buradan alınan bilgiler bence o on kuruşlardan daha iyidir daha eğlenceli ve zaman geçirme yönündende daha iyidir

0

her ikisinin de önemli olduğunu düşünsem de ilk sıram zaman zaman değişiyor.yeri geliyor değişik fikirleri merak ediyorum.acaba insanlar bu konuda ne düşünüyor diyorum kendi kendime.ama çoğu zaman yazdığım yazıdan ne kadar kazanırım ne zaman alt sınır dolar da paramı çekerim diye düşünüyorum.o yüzden aslında para kazanmak çoğu zaman ağır basıyor.

0

hem para hem bilgi enterasan bence..ama para kazanmaya ihtiyacim var

0

herkes gibi benimde paraya ihtiyacım var o yüzden burdayım burdan kaliteli sorular oluyor daha önce merak etmediğim anlamlarını bilmediğim bilgilendirici genel kültür soruları hem öğreniyorum hem para kazanıyorum zamanım kaliteli geçiyor

0

bence her ikisi de önemli buraya ilk olarak para kazanmak için girdim daha sonra birçok bilgi öğrenmeye başladım.şimdi de para kazanırken bilgi de elde ediyorum. gerçekten çok güzel bir site.

0

öncelikle para kazanmak için siteye üye oldum ama amacım hiçbir zaman bilgi olmamıştı fakat burada araştırarak bazı tarihsel sıramaları ilkokulda o kadar kötü anlatmışlar ki sıramalar kafamda oturuyor . ben inkılap tarihi dışında tarih bilgilerinin hemen hepsini burada araştırarak öğrendim amacım dolaylı yoldan da olsa buradan para kazanma amacıyla da olsa bilgi öğrenmek olunca çok hoşuma gitti hatta bunları arkadaşlara da anlatıyorum.

0

hem kazanma hem bilgi alma herkesin dusuncesi budur die dusunuyorum

0

herkes gibi para kazanma amaçlı girdim. ancak siteyi kurcaladıkça hem eğlenceli sorularla karşılaştım hemde çok farklı sorularla karşılaştıkça farklı bilgilerde edinmiş oldum. çok fazla para kazanmak için çok cevap yazmak gerekiyor. bu zor bir süreç. bilgi edinmek daha kolay bu nedenle benim için bilgi edinmek para kazanmaktan daha önemli bir hale geldi. arada bir kazanç kısmına bakıncada ufaktan zevk alır halede geldim.

0

ben para kazanmak için buradayım.bir arkadaşım sağolsun burayı tavsiye etti.inşallah güzel kazançlar elde edeceğim zamanla bu siteden.talepte bulunmama çok az kaldı.bilgi için burada değilim çünkü ben normalde derslerde bile aşırı sıkılıyorum.merak etmiyorum bakmıyorum vs..o yüzden amacım budur.

0

benim için ikiside çok önemli hem para kazanıp hemde bilgi sahibi oluyoruz daha ne isteyebilirizki .

0

yani para için giriyoruz lakin bilgi vermesi de ayrı bir güzelliği sorumani.com a benzeyen bloglar var ama para falan vermiyor en azından burada para kazanıyoruz ve bilgi alıyoruz bu yüzden bence çok güzel bir site hemen paranın kumbaranda birikmesi de ayrı bir güzelliği herkese tavsiye ederim

0

bu platformun en güzel yanı ve en sevdiğim yanı öğretirken kazandırması. bana kalırsa burda kazandığımız paradan daha çok öğrendiğimiz bilgiler daha önemli. tabiki paraya ihtiyacım olduğu icin bu platformda icraat gösteriyorum fakat edindiğim bilgilerin bana genel kültür olarak dönmesi çok hoşuma gidiyor. öğrenirken kazanmak gerçekten harika birşey.