1

ben alkol kullanmıyorum, ancak daha önce kullandığım için rakı masasında olmazsa olmazlarım; beyaz peynir, ciğer şiş, karpuz, şeftali, tuzlu leblebi, haydari, tavuk şiş, kuzu şiş benim olmazsa olmazlarımdır.

0

rakı sofrasında olmazsa olmazım haydarim, rakı mezeyi sever, muhabbeti sever, dostu sever, kederi sever, sevinci sever, rakıya herşey yakışır hele aşk ile içilen rakı damağında en lezetli meze , kulağında ince tınılı bir türkü olur, bu yüzdendir ki herkesle içilmez rakı eş arar, dost arar, ağladığında sırdaş arar.

0

raki sofrasinin olmassa olmazı dosttur adam gibi dertlese bilecegin adam gibi adamdır yoksa rakı seni içer

0

rakı sofrası zahmetli sofradır. sofrada adam akıllı insanlar olacak. adam akıllı insanlar olmazsa o sofra zehir olur. ağzıyla içenlerle sofraya oturacaksın. iki kadeh içince sağı solu oynayanlarla masaya oturulmaz. rakının yanında su olsun yeter ama illaki o haydari rus salatası ezme sofrada olacak. mevsimindeysen kavun o masaya gelecek. beyaz peynir illaki olacak. bir de mangal başındaysan süper olur.

0

beyaz peynir,
karpuz,
kavun,
yoğurt,
haydari,
çiğer şiş,
et mangal,
balık.

0

meze olmazsa olmaz mezesiz rakı içilmez bence veya çerez yanında yiyecek birşey olması lazım

0

yemekten ziyade önceliğim tabi ki rakıyı, daha doğrusu rakı masasında olacakları paylaşabileceğim biri. dertleşebileceğim, kahkaha atabileceğim, konuşabileceğim, ağlayabileceğim.. kısacası her ruh halini hiç kendimi kasmadan paylaşabileceğim biri. onun dışında da kavun ve peynir. bence diğerleri olmasada olur ama peynir ve kavunla şişeler devirebilirim.

0

kesinlikle beyaz peynir ve haydari. bi de fıstık. şimdi fıstık ne alaka bira mı bu vs demeyin fıstık her alkole yakışır. mideyi bastırır iyi gelir. peynirle haydari olmazsa olmaz tabii. bir de rakının büyük çoğunluğu içildikten mezeler yendikten sonra rakı çay faslı vardır bilen bilir. rakı ve çay uyumu rakı peynir uyumu gibi denemediyseniz mutlaka deneyin. ve tabii mümkünse çaya şeker atmayın..

0

kardeş rakı o kadar pahalı ki artık içemiyoruz.ayda bir belki içebiliyoruz.rakının yanında beyaz peynir yoğurt, mevsim meyvesi,olmazsa olmazlarım.

0

rakı sofrasında önce ona eşlik edecek bir arladaş sonra peynir ve meze diye biliyorum

0

olmazsa olmaz rakı :) patlıcan ezme yoğurlu su peynir meyve ama asıl olmazsa olmaz türkü

0

herkesin zevki farklıdır ben bir rakı masasında gercek dostlar,kavun,peynir,müzik ve buzun olmadıgı masaya asla ama asla oturmam

0

rakı sofrasında olmazsa olmaz beyaz peynir ve kavun,karşı sandalye de oturan bir yol,silah arkadaşı.

0

yoğurtlu patlıcan ezmesi , karpuz, peynir tabiki