0

evlenirken tabikide uzun bir tanışma olsa 1 yıl olursa tanışma onunla evlenirim

0

taniyip iyice samimi oldugum da neden olmasin adan z ye herseyini bildikten sonra tabiki olur ama tanimadan asla tanisip taindiktan sonra hersey olur yani

0

sanaldan tanıştığım birine ne kadar güvenebilirsin açıkcası önce bunu sorgulamam gerekir. yani görüyoruz izliyoruz duyuyoruz insanlara güven olmuyor. ben sanaldan tanıştığım biri ile evlenmek istemezdim ne bileyim daha farklı bir vesile olsun isterdim. ancka tabi bu tür devam eden evlilikler de var. ne olacağını bilemeyiz ben büyük konuşmaktan yana değilim. istemezdim. yad aşöyle o insanı enine boyuna tanımayı isterdim bende güven oluşturduğu zaman böyle bir karar verebilirdim ancak.

0

sanaldan tanıştığın insanla ancak sanaldan takılırsın. sanaldan yaparsın her şeyi. reele indirgeyemezsin ilişkini. böyle bir saçmalık olamaz. sanal takılmak isteyenler gitsinler sanal bebek oynasınlar. öyle ilişki mi olur yahu. sanaldan tanıdığın insana nasıl güveneceksin. insan sırtını dönemez. ne zaman sırtımdan vuracak diye bekler durur.

0

sanal ortamdan tanışıp mutlaka evlenenler vardır. ama çok iyi tanımak gerekir.

0

sanal aleme güvenilmeyeceğini bizzat görüyoruz bence . bu sebeple kimse sanal alemlerdeki gibi değildir,kimse instagramda gördüğümüz gibi mükemmel değildir. o yüzden kişiyi sinirliyken ve mutluyken bizza kendiniz görmeniz herşey için daha sağlıklıdır.

0

kaderin nereden geleceğime belli olmaz yani sanaldan tanıştığım birini iyice tanırım sonrada iyi bir insanda evlenirim yani.

0

neden olmasın ki kader yani sonuçta evlenen çok arkadaşım var gayette mutlular kader yani karşına çıkarsa ve mutluysan neden olmasın ki güven varsa neden olmasın ben kendim bile sanal da tanıştım isteyerek değildi tesadüf diyelim oldu ve 5 yıldır birlikteyim çokta mutluyum evlenmemize çok az kaldı yani mümkün olan şeyler bunlar insanlar neden önyargılı onuda biliyorum evet herkesin karşısına herzaman düzgün evlenilecek insanlar çıkmıyor ama kader diye bişey var ve olm ihtimali yüksek ben kendim de karşıydım olamaz derdim nasıl görmediğin birine güvenesin ki derdim asla o zamanlar kabul edemezdim yanlış bulurdum ama başıma geldikten sonra sıcak bakmaya başladım herşey miümkün siz yeterki inanın ve güvenin bazen öyle bir şekilde karşınıza çıkıyor ki bu kesinlikle kader diyorsunuz

0

sanaldan tanıştığım birileri elbette oldu fakat evliliğe doğru yürümedi süreç.elbetteki tanışıp evlenenler olmuştur ama bu oranın %10'dan bile daha düşük olacağını düşünüyorum.kesinlikle evlenmem demem ama uzak bir ihtimal.

0

sevgili olurum ama evlenmem maalesef. güven zor oluşuyorz

1

sanalda tanıştığım biri ile evlenirim ve evlendim

0

sanaldan tanistigim biriyle asla evlenmem