2
0

avlu denilen diziye ben sadece bir kere baktım ve dizi gercekten hic ama hic benim hosuma gitmedi ve kapattım.daha cok kadınlar icin izlenilebilecek bir dizi oldugu tahmin ediyorum.gerci dizide cezaevinde cekildiginden dolayı kadınlarda ne kadar izler onu kestiremıyorum.

1

avlu dizisini izlemiyorum, izlemeye de niyetim yok.

0

evet izliyorum dizinin konuş çok hoşuma gidiyor. hapishane hayatı ni oradaki mahkumların hayatlarını anlatıyor sevinçlerini hüzünlerini düşmanlıkları i ve birliklerini anlatıyor.

1

evet denk geldikçe izliyorum. ama çok güzel bir dizi gerçekten.

0

izliyorum ve eğer kaçırdığım bölüm varsa iş yerinde izliyorum. hava da kara da izlerim yani.

0

evet bir ara izlemiştim güzel bir diziye benziyordu

0

hayır izlemiyorum cnku perşembe günü oynuyor ozaman bizim hikaye var yani izliyemedm bizim hikayeyi izlerim ben

0

ben izliyorum hatta tekrarlarını da izliyorum kaçırdığım yeri olmuştur diye :) çünkü yerli diziler de konular genel de aynı olduğu için burada bir farklılık yapılmış ve ilgi çekici de olmuş. izlemeyenlerin de bir an önce izlemesini tavsiye edebilirim.

0

avlu dizisini ben özellikle takip etmiyoru. o adar çok dizi var ki hangisini takip edeceğinizi şaşırıyorsunuz. dizi kirliliği de var aslında. avluyu eşim açtıp izlediğinde ben de onunla birilikte izlemş oluyorum.

1

ben hiç izlemiyorum ama müziklerini seviyorum

1

avlu dizisini arada bir izliyorum ve gerçekten kaliteli bir dizi

1

şuan tekrarını izliyorum. o ne sevimsiz bir müdür ya.. içinin güzelliği dışına vurmus resmen. ama oyunculuğunun hakkını veriyor ancak bu benim sinir olmama engel değil:/

1

izliyorum ve çok seviyorum son bölüm beni çok etkiledi yaşamdan alıntılar yapması çok iyi

2

evet avlu dizisini her perşembe izliyorum.