0

ben huawei telefon kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim . hem şarj konusunda iyi bir telefon hemde kamera konusunda oldukça başarılı .

0

daha önce huawei ancak abim kullandı oradan biliyorum.çok kaliteli bir telefondur. kesinlikle tavsiye edebileceğim telefonlardan biridir her modele kullanılabilir şekildedir.şu an maddi durumum iyi olsa ilk alacağım telefonlardan birisidir.

0

huwai hic kullanmadım ancak abim kullanoyordu özelliklerine falan bakıyordum arada cok güzel telefonlar cıkardılar hem iphone kadar pahalı değil hemde çok kaliteli cihazlar çıkarıyorlar sahsen kullancağım iki telefon markasından biri kesinlikle huwai olurdu.

0

hic kullan madim ama son zamanlarda bayagi bir gundeme geldi olumlu yorumlar aliyoz

0

gayet güzel bir telefon. özellikle yeni çıkardığı modellerinin kamerası mükkemmel. eğer alma fırsatım olsaydı huawei gibi bir telefon alırdım.

1

reklamlarını çok fazla görmeye başladık ekranlarda ve dizilerde. kullananlarda gayet memnun.
piyasada kendine güzel bir yer buldu. meraklısı artar ve bu oranda fiyatı da artar diye düşünüyorum.

0

ben kullanmadım ama annem kullanıyor gayet memnun

0

kendim kullanmadım ama kullanan tanıdıklarım memnun olduklarını söylüyorlar. özellikle kamerasının iyi olduğu söyleniyor ama tabi modele göre de değişiklik gösteriyor olabilir bu durum.

0

hiç kullanmadım. samsung tercih ediyorum ben o yüzden.

0

hayır hiç kullanmadım ama bircok kisi tarafindan kullanılıyor ve tavsiye ediliyor. hakkındaki yorumlar gayet iyi. denemekte fayda var diye düşünüyorum. ayrıca kamerasıda çok iyi.