0

bana göre yabancı müzik ben yabancı müzikleri daha çok seviyorum yerli müzikler de güzel ama ben hareketli yabancı müzikleri daha çok sevdiğim için genelde hep yabancı dinlerim telefonumda da çoğunlukla ve rihanna'nın müzikleri vardır beni yabancı müzik daha iyi anlattigini düşünüyorum zaten çok fazla arabeks,slow, şarkılar dinlemiyorum yabancı ve hareketli şarkılar dinliyorum genelde onlara dans etmeye bayılıyorum özellikle yabancı müzikleri arabada dinlemek beni daha çok mutlu ediyor daha çok seviyorum tabii ki yüksek sesle dinlemeyi tercih ediyorum.

0

yabancı muzik lerden fazla birsey anlamiyorum bende.tercihim ben yerli muzik den yana yapıyorum vede daha etkili hemde iyi dinliyrm.hemde anlıyorum.

0

tabiki turk muzikleri dinliyoruz sozlerini biliyoruz

0

ruh halime göre değişebiliyor bu durum. bazen aylarca yabancı müzik dinliyorum, bazende bi anda türkü moduna geçiyorum.

0

genelikle yabanci sarkilar daha hitap edici bilemiyorum ama yerli cok guzel sarkilar da var yabanci sarkilari acaba anlamadigimiz icin seviyor olabilirmiyiz

0

ruh halim neye uygunsa onu dinlerim. canım hangisini isterse onu dinlerim bir ayrım yapamam.

0

yerli muzık dınler ve eslık etmeyı severım.

0

şu zamana kadar dinlediğim yabancı müzik sayısı en fazla 2-3 dür. bizim yerli kendi sanatçılarımızın söylediği şarkıları daha çok dinlemekdeyim. ve bence çoğumuz böyle yapmalıdır diye düşünüyorum.

0

ikiside yerine göre değişir. ben yabancı müzikleri daha çok dinlerim. çünkü ingilizceyi seviyorum. ve buda benim daha çok yabancı şarkı dinlememe sebep oluyor. ama yerli müziklerimizin yeride tabiki çok ayrı. yerli müziklerimizide çok dinliyorum. ama bu öznel bir durumdur. kişiden kişiye değişebilir.

0

yerli müzik tabiki de ne dinlediğini biliyorum en azından yabancı dil bilmediğim için dinleniyorum.

1

yabanci bir lisanım olmadigi icin türkçe sözlü muzik tercihimdir.

0

her ikisinide tercih ediyorum. yabancı müziklerin sözleri saçma ile olsa anlamıyoruz ama hoşumuza gidiyor. yerli müzikte sözde müzik tarzıda çok önemli oluyor.

0

kaliteli müzik olduktan sonra yerli yabancı fark etmiyor benim için.

1

tabikii yerli müzik derim. çünkü yabancı müziklerden anlamıyorum ne dediklerini.

0

genelde yerli müzik. ama yabanci müziklerdende ritmini cok begendiklerim olduğu zaman dinliyorum.

1

yerli müzik daha çok severim ama yabancı müzikte kulağıma hoş gelirse, beğenirsem dinlerim.