0

soru cevaplamak daha çok kazandırıyor.ama zamana bölersen ikisi de aynı şeye denk geliyor.

0

maalesef soru soranlar sadece sorduğunun kazancı olarak iki veya üç kuruş elde edebiliyor, ekstra popülerliğine göre kazanç olmasını herkes ister yine de sorumani sitesi buna bir el atacaktır yoğun şikayetler geldikçe.

0

soru soran da kazanıyor ama sorunuza biri cevap verdiğinde ekstra kazanç olmuyor

0

yarışma zamanı belli bir sisteme oturtturursan soru sormayı ve cevap vermeyi senin için daha iyi olur. mesela 5 cevap yazdıktan sonra bir ya da birkaç soru sor sonra tekrar cevaplamaya geç.... veya şu 1 saat boyunca hiç soru sormayıp sadece cevaplardan gideceğim sonraki yarım saat soru sormaya odaklanmalıyım diyebilirsin. yani bir sistem oluştur. hep soru sorarsan tabi yarışmalarda geri kalırsın. yarışmalarda senin verdiğin cevaplar esas alınıyor.

0

geliyordur herhalde soru soran daha çok kazanıyor

0

cevaplayacak soru kalmıyor sonra. tamam cevapsız soru kalmasın ama çok saçma sorular soruluyor o yüzden biraz sorularada ekstra kazançlar eklenmeli diye düşünüyorum ben.

0

soru sorarkende para kazanıyorsun ama dediğin gibi biraz geriden geliyorsun. ama fazla bir etkisi olmuyor. ama yine dediğin gibi bir etkisi olmalıdır.

0

soru sormak sana 2 kuruş kazandırıyor. ayriyeten benim bu soruyu cevaplamam sana kazandırmaz, herkes kendisi için çalışır yani burada. bence en iyisi de bu :)

0

soru soranlara zaten kazanç geliyor. yarışmanın amacı daha çok cevap vermek. o yüzden böyle bir yarışma düzenlenmiş.

0

bence her ikisi içinde gelir olmalı ama neden benim param çok olmasına rağmen yarışmada gözükmüyorum

0

sorulardanda kazanç geliyor ama sitenin amacı cevapsız soru kalmaması. siru sorma yarışmasıda yaparlar diye düşünüyorum yakın zamanda.

0

zaten geliyor kazanç ozamn sende cevapla :d

0

bence soru soranlar için de bir yarışma yapılmalı en kısa zamanda.