0

bende çok ayar oluyorum cevapsız kalmasına . sorunun da iyi olması gerekir . ama insanların soru seçmesi ve bildiği halde cevaplamaması sinir ediyor beni . çok fazla soru cevaplamaya çalışıyorum. bazen cevapları bilmiyorum. yorum soruları daha çok hoşuma gidiyor . yorum olunca daha fazla kendini ve kendine ait cevapları anlatabiliyorsun. bence bütün sorular yorum sorusu olmalı en güzel sorular bunları daha çok tercih ediyorum.

0

evet cevapsiz sorularin coguna cevap vermeye calisiyorum ama soyle bir sey var ki bence cevapsiz sorularin bir kismi cevapsiz kalmayi haketmis durumda. yav arkadas boyle bir sey yok adam sacma sapan soru soruyor artik nereden aklina geliyorsa vallahi sasiriyorum ya. resmen sadece para kazanmak icin sorulmus sorular var ve o kadar belli oluyor ki insan sasiriyor ya. allah akil fikir versin artik ne diyeyim...

0

cevapsız soruların hepsine cevsp vermek istiyorum ama bazı sorular gerçekten çok saçma. elimden geldiğince cevapsız sorulara cevap veriyorum. bence herkes biraz umursasa güzel olur. sürekli sadece soru soranlar biraz dikkatli olsalar. bir de cevabını bilmiyoruz cevapsız kalıyor e soru soranlar cevaplasın o zaman. biraz özveri bence. soru sormak da cevap vermek de kişiye kalmış. bir kişi bile cevap vermemişse özellikle byin bedava modu aktifken kendi sorularına cevap verirlerse daha güzel olur. sürekli karşıma çıkıyor deli oluyorum.

0

yani beni de rahatsiz ediyor malesef. ama cok gereksiz sorular sorulabiliyor malesef. bu da bizim cevaplamamizi engelliyor birazcık. seviyelere gore soru sorma limiti gelirse cok iyi olur bu konuda.

0

ben cevapsız soruları değil kendimin cevaplamadığı soruları bulmakta güçlük çekiyorum. bir soruya iki kere cevap vermek istemiyorum

0

aynen bende de öyle oluyor çoğu soruyu cevaplamak istiyorum ama bazı sorular bir yerden sonra sıkmaya başlıyor beni hepsini cevaplayamıyorum ve cok soru kalıyor cevaplanacak bence herkes sürekli soru sormak yerine birazda cevap yazarlarsa ortada cevaplanacak soru yığını kalmaz diye düşünüyorum hele bazıları sırf soru sormak icin bir sürü gereksiz soru sorup kirlilik oluşturuyorlar.

1

aynen öyle bir kaç gündür ben bu cevapsız soruları cevaplıyorum çıkmış soruların soru ile hiç alakası bile yoktur bazı sorular internetten bile sonuç çıkmıyor.

0

ben daha çok bildiğim sorulara yöneliyorum desem yeridir. bir çok genel kültür sorusunu es geçiyorum çünkü bilmiyorum. o konuda zayıf olduğum için cevaplamıyorum .

0

ben bu siteye uye oldugumdan beri hic ama hic soru sormadim.cunku beyin modu acildiginda soru soran cok kisi var bende o yuzden cevap vermeyi cazip buluyorum.cunku uzun yazip daha cok kazanmak vede gelirimi arriyorum.bende uzuluyorum gercekden herkezin soru sormaya yonelmesine ama bugun sorumani ekibi 2 kat kazanc etkinlini devreye soktular ama bakalim ne kadar etkili olcak insallah herkez birbirine yardimcida olur.

0

eğer soruya verecek cevabım varsa elimden geldiğince cevap yazarım

0

bende yöneliyorum çünkü cevapsiz soru kalmasin istiyorum 1 sefer cevapladim mi diger sorularida cevaplama gibi bisey hissediyorum kendimde

0

yani 96 cevaplı bir soru önceliğim olmuyor genelde evet cevapsız sorulara yöneliyorum daha çok bende.

0

cevapsız soru görünce neden rahatsız olunuyor bunu sormalı ]]

0

evet cevapsız sorulardan bildiğim bilgi vermek istediğim soruları cevaplıyorum saçma ve bir fikrimin olmadığı soruları ise cevaplamıyorum.

0

bir sürü cevapsız sorular var neden cevaplamıyorsunuz

0

evet cevapsız sorulara yöneliyorum ben de istemiyorum hiçbir soru cevapsız kalmasın mesela gördünmü hemen cevaplıyorum yani bilmediğim bir şeyse araştırıp böyle cevaplıyorum. elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyorum ama bu aralar siteye fazla giremiyorum kaç gündür bebeğim den dolayı şimdi ben de şu an cevapsız soruları cevaplıyorum.

0

çoğu zaman saçma geliyor. o yüzden çoğu insan cevapsız bırakıyor.bunun en büyük nedeni de bu yani ...üzgünüm ama daha kaliteli sorulara yönelmelisiniz.

0

cevapsızlar genelde kalitesiz sorular oluyor bazı istisnalar hariç. kimse cevaplamamışsa vardır bi bildikleri diyorum ve dikkatimi çeken soru olmadıkça ben de cevaplamıyorum onları :)

0

ben bilhassa cevapsız sorular bölümünden çıkmıyorum. cevaplayabileceğim bir soru ile karşılaştığımda cevaplamadan bırakmıyorum

0

cevapsız oldugu için ilgileniyorum