1

ihanet kesinlikle affedilemez, hele hele namus konularındaki ihanet ile vatan konusundaki ihanetlerin cezası mutlaka ölüm olmalıdır. bu iki konu kesinlikle hayati meseledir. bu konularda ihanet eden yani hain kişinin katli vaciptir.

0

benim açımdan ihanetin asla ama asla affı olmaz. ihaneti affetmek demek “ben salağım gel beni ikinci kez kandırmana izin veriyorum” demektir. hep böyle “çok pişmanım” diyorlar ya hani inandırıcılığı benim gözümde 0 bu olayın. pişman olacak bir insan bu hataya düşmez. bir kere ihaneti affetmek demek sonuna kadar affetmek demektir. o güven bir kere sarsıldımı bir daha ne olursa olsun geriye toparlamanın imkanı yoktur. kabul etmem, kabul edilebilirliği yoktur kesinlikle.

0

hayatta kim ihaneti kabul edebilir ki? kim biliyor musunuz uğruna canını verecek canından çok sevecek seven kişi, her zaman ihanet etmeyi içine atar ama sevdiğinden vazgeçebileceğini aklına bile getirmez.ihanet affedilemez olabilir ama sevginin bunu hiçbişey olmamış gibi yapmasından yana sıkıntı duysa da çevresinde ki insanlar yine de aşkının önüne geçemez.bir insan erkek veya kadın farketmez kimin ihanet yaptığı, eğer ortada çoluk çocuk varsa onların hatrına yani çocukların büyümesinde ki döneme yansımaması için yuvasını yıkmaz kolay kolay çünkü bunu göze alırsa sadece kendisi kalbi değil çocuklar da çok büyük yara alacak zarar görecektir.kişiden kişiye bu durum değişir burada insanın duruşu, olaylara bakışı ve içindeki sesin ne dediği önemli dimi? öyle tabiki. insanların yıpranması çok hoş bir davranış değildir, benim böyle bişey başımdan geçse karşıma alır ilk önce konuşurdum ve ona göre de adımımı atardım.

0

ihanet affedilmez bir yapan bi daha yapar ve içine şüphe düşerse beynini kemirir resmen

0

ben affetmem. bence kimse affetmez. ama eğer aldatan kişi ölüm döşeğine düşmüşse, onu uğurlarken affettim diyerek onun içini rahatlatabilirim.

0

ihanet insanın bilinçli yaptığı bir eylemdir. ben affetmem.

0

ihanet affedilmez ihanet insanın güvenin i sarsar ve güven demek inanmak demektir bi kere ihanet eden 2. yi mutlaka yapar