1

vay be aylar önce sorulmuş bu soru. şu an 1000 lira ödül var ve neredeyse 15 günlük bir süreç söz konusu. ama kazançlar milim milim ilerliyor bakalım yarışma bittiğinde listelerde son durum ne olacak.

0

24 saat uyumayı aktif oalcaklar olacaktır bence az para değil sonuçta bu mebla

0

1000 tl'de az buz değil, büyük para ve hep burada olmak için tüm vaktimi bura için harcardım. iyi olurdu aslında böyle bir yarışma, herkes kendini buraya bağlardı ve tüm dünyayla iletişimleri koparırdı ister istemez. doğruya doğru şimdi, kazanmak için çok hırs yapardım.

0

valla su an cok ihtiyacim var ama islerimden dolayi vakit bulup devamli aktif olamiyorum benim yönümden kötü olurdu üzülürdüm kazanamasaydım ama devamli evde otursam araliksiz cevap verebilirim suan isim olmadiği icin tüm sorulara cevap vermeye calisiyorum.

0

hiç sıkılmadan soru için verilen gün aralığı boyunca cevap yazardım. 1000 tl kazanmak keyifli olurdu.

0

valla keşke yapsa ya bende aralıksız girerdim herhalde.

0

vakit buldukca girer soruları yanıtlarim.1000 tl güzel bir rakam evet ama sabahlara kadar onu kazanmak ıcın uykusuzda kalamam.dedigim gibi vakit buldukca siteye girer soru sorar ve yanıtlarim.bu sekilde kazanmaya calisirim 1000 tl mi.olmazsa can sagolsun yani ne yapalim.

0

hiç uyumam desem, anlatır mı durumumu. o bin tl yi almak için cevaplamdığım ne kadar soru varsa gider hepsini cevaplar, üstüne birde sitede bir soru yağmuru oluştururum.

0

o ödülün bana kalmayacağını bilirim ve hiç uğraşmam bile

0

vaktim oldukça cvp veririm yani belli olmaz ogunki piakolojmi bağlı görülürse pes ederim yani

0

valla saatlerce cevap yazarım ama yine olmaz ;(

0

vallahi suanki yarışmalarda bile her dakika cevap veriyorum. böyle büyük bir yarışma olursa yemek molası vermeden yarışmaya devam ederim.

0

valla vakit buldukça sürekli cevap veririm yalan yok yani

0

sabah akşam çıkmam siteden belki ama kazanacağımı da sanmıyorum şu anki 500tl lik ödüllü yarışmayı alacağımı hiç sanmıyorum çok zor

0

sabah akşam sürekli yanıt versem bile bazıları var ki aynı anda birkaç hesaptan birden cevap verir gibi para kasıyorlar. onlara yetişmek mümkün değil. parmaklarımıza ve gözlerimize yazık edecekler.

0

internetim olduğu sürece verirdim bilgim dahilinde

0

boş kaldıkça cevap vermeye çalışırım. ama gün sayısını kestiremiyorum :)

1

1 ay boyunca aralıksız cevap veririm sıkılmadan yorulmadan.