0

aşk biteli çok oldu ama sevgi daima var alışkanlık olmadığını şöyle anlayabiliriz uzun ilişkiler de hala onu ilk gün olduğu gibi keşfetmek öğrenmek yıllar ilerledikçe değişen fikirlerini dinlemek onunla yeni hayaller kurmak bence bu alışkanlık olmadığının hala onunla yeniliklere gittiğinin gitmek istediğindir.

0

aşıksan eğer yaptığı hiç birşey sana sorun olarak görünmez onun yanında olayım isterse dünya bana karşı olsun der insan yani gözlerin kör olmuştur dünyada ki en mükemmel ve kusursuz insan odur sennin için.
alışganlıksa bu yanlış yaptığı şeyleri farkedebilirsin. içten içe daha iyisini başka bir insanı hayal edebilirsin artık senin hayllerin de fazla yer almaz.

0

aşık olduğunda kalbin pır pır eder, kirmaktan, uzmekten korkarsın. bakmaya doyamazsin. her şeyi sana güzel gelir. alışkanlık çok berbat bir şey. birbirinize sover durursunuz ama ya biterse ne olacak düşüncesi sizi çok korkutur.

0

yokluğunda kalbin acıyosa aşıksındır ama eğer ki bir boşluk hissediyorsun alışkanlıktır bazen alışkanlıklar çok zor vazgeçilir kim ilişki hala alışkanlık yüzünden devam ediyor bence.

0

sevgi herşeyin ölçüsüdür. bundan dolayı kişinin sevgisine bakın.